Rubio Monocoat Exterior Refresh Spray

 28,95

Rubio Monocoat Exterior Refresh voor het onderhouden en opfrissen van hout oppervlakken behandeld met Rubio Hybrid Wood protector.

Een onderhoudsbeurt met RMC Exterior Refresh wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt.

Kleurloos; geeft de juiste bescherming, maar brengt geen kleur terug.

1. Maak het oppervlak vuil- en stofvrij door het schoon te spuiten op te schrobben met Exterior Woodcleaner. Laat het oppervlakte drogen. Verstuif RMC exterior Refresh Spray op het oppervlak. Breng het product aan met een boenmachine met een witte pad of handmatig doormiddel van een doek.

2. Gebruik zeer weinig product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt. Met de RMC Exterior Refresh Spray kan ongeveer 20 -40 m² worden behandeld. Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizige doek of boenmachine voorzien van witte pad.

Verpakking: Spuitbus 400 ml
Verbruik: 20 – 40 m² Afhankelijk van ondergrond.

pdf_iconRMC Onderhoudsadvies 2019 Exterior_A4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Exterior Refresh Spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...