Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil

(9 klantbeoordelingen)

Vanaf:  56,45

Wil je jouw houten oppervlakte mooi onderhouden of opfrissen? Dankzij de Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil krijgt je hout extra bescherming.

Koop dit product en verdien tot wel 130 Spaarpunten.

Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil is een universele onderhoudsolie die ingezet wordt ter opfrissing van zowel kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De Universal Maintenance Oil zal het hout voeden, een vollere look geven (satijn glans) en de vloeistofresistentie verhogen.

Unieke kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geschikt voor alle geoliede oppervlakken
  • Ecologisch: 0% VOC
  • Zachte satijnen glans

Inhoud: 500ml

 

Een behandeling met Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil kan gemakkelijk worden uitgevoerd zonder professionele voorkennis.

STAP 1. Maak de vloer vuil- en stofvrij.

STAP 2. Reinig de vloer grondig met water en Rubio Monocoat Soap. Spoel goed na met water zodat alle zeepresten verwijderd zijn. Laat goed drogen.

STAP 3. Manuele toepassing: breng de olie aan met een doek, een borstel of een spons. Machinale toepassing: breng de olie aan met een boenmachine met beige pad. Behandel bij voorkeur zones van 2 tot 4 m². Elke behandelde zone dient binnen de 15 minuten met keukenpapier of een katoenen doek drooggewreven te worden. Bij gebruik van de boenmachine: wrijf droog met een witte pad.

STAP 4. Zorg voor voldoende ventilatie. Hierdoor zou de vloer na 6-8 uur droog moeten zijn.

Reinig tijdens de eerste week enkel met een vochtige doek. Daarna kan gereinigd worden met de Rubio Monocoat Universal Soap.

Tips & tricks

Gebruik zeer weinig product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt.

Verbruik: 0,5 liter = 75 tot 100 m² (naargelang de graad van slijtage).
Basis: mengeling van natuurlijke oliën
Consistentie: vloeibaar
Vlampunt cc (astm d93) : > 65 °C
Densiteit: 0.93 – 1.4 g/cm3
VOC-gehalte: 0 g/L
Kleuren: Pure, Black, White

pdf_icon rubio-monocoat-onderhoudsadvies-pdf

9 beoordelingen voor Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil

4,7 Waardering
1-5 van 9 beoordelingen
  1. Geweldig product

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...