Algemene leveringsvoorwaarden

Prijzen: Al onze prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijziging en/of typefouten onder voorbehoud.

Orderbevestiging: U ontvangt van ons een orderbevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mail adres.

Levering: Als je op werkdagen voor 14.30 besteld, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestelling welke op vrijdag na 14.30 geplaatst wordt, wordt op dinsdag verzonden. U betaalt voor uw bestelling boven de € 50,- geen verzendkosten. Voor uw bestelling onder de € 50,- betaalt u slechts € 6,95 verzendkosten. U ontvangt op de dag van levering een e-mail met een tijdindicatie van bezorging. Levering van de producten geschiedt tot de eerste deur op de begane grond bij uzelf. Indien wij de producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins zullen wij extra vracht-, transport-, verzend- en/of opslagkosten in rekening brengen.

Betaling: Betaling vindt plaats via iDEAL.

Eigendomsvoorbehoud: Alle goederen blijven eigendom van Houtvanuwvloer tot het factuurbedrag geheel en zonder enig voorbehoud is voldaan.

Afkoelingsperiode: Binnen 14 dagen na bestelling kunt u producten via de retouren pagina retour aanbieden. Retouren welke niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen. De aangeleverde zending dient compleet, onbeschadigd en in ongeopende verpakking geretourneerd te worden. Retouren: worden -tenzij schriftelijk anders overeengekomen- uitsluitend aanvaard binnen 14 dagen na bestelling. Kosten voor retour zending komen voor eigen rekening. In geval van beschadiging en/of geopende verpakkingen behouden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren. Indien wij producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins, en welke retour komen, zullen wij de gemaakte verzendkosten in mindering brengen op de creditering van de bestelling.

Garantie: Op alle door ons geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door ons geleverde goederen.

Controleplicht: U wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal, juistheid, en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is hierop geen reclamering meer mogelijk.

Verwerking: Houtvanuwvloer accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor klachten welke zijn ontstaan door verwerkings-, en/of montagefouten van derden.

Privacy van Gegevens: Uw Persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of aan derden worden verstrekt.

Klachten: In geval van klachten dient u binnen 14 dagen na het vaststellen van de klacht Houtvanuwvloer hiervan schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen. Wij nemen dan direct contact met u op en zullen de klacht al dan niet samen met een vertegenwoordiger van de fabrikant/importeur komen beoordelen.

In alle overige gevallen is het Nederlands recht van toepassing.