Woca Easy Neutralizer

(7 klantbeoordelingen)

 18,95

Met de Woca Easy Neutralizer kunt u gemakkelijk en effectief vlekken verwijderen die zijn veroorzaakt door een water en zuur reactie

Koop dit product en verdien 38 Spaarpunten!

Woca Easy Neutralizer wordt ook wel Woca Tannin Spot remover genoemd en verwijderd vlekken onstaan door combinatie van vocht, tannine en metaal, bijvoorbeeld een vochtig blik verf die te lang op de vloer heeft gestaan. Het kan worden toegepast op onbehandelde, met zeep behandelde, geoliede en in de was gezette oppervlakken. U zult als snel zien dat de Woca Easy Neutralizer de zwart vlek laat loskomen. De Woca Easy Neutralizer kan alleen worden toegepast op eikenhout.

Voordelen van dit product zijn:

  • Verwijderd tanninevlekken
  • Roestvlekken
  • Watervlekken
  • onbehandelde-, olie en gezeepte oppervlakten

1. Vernevel de Woca Easy Neutralizer gelijkmatig op de vlek, rechtstreeks vanuit de spray.
2. Laat de Woca Easy Neutralizer ongeveer 30 tot 60 minuten inwerken op de vlek. (u zult al snel zien dat de vlek los komt)
3. Neem daarna de vlek af met een uitgewrongen lauwe vochtige doek.
4. Herhaal de procedure, indien dit noodzakelijk is.
5. Als de vloer volledig droog is, dient u de basisbehandeling van de vloer opnieuw toe te passen (masterolie, colour olie, hardwax of zeep)

Maak altijd een proefstukje om na te gaan of er een goede hechting ontstaat tussen het oppervlak en het product. Doe dit op een plek die niet zal opvallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief gebruik van het product.

7 beoordelingen voor Woca Easy Neutralizer

4,4 Waardering
1-5 van 7 beoordelingen
  1. Nog niet gebruikt

  2. We hadden chemische vlekken van lekkende batterijen op onze eiken houten vloer. Na toepassing van Woca zijn die volledig verdwenen, ik werd er erg gelukkig van.

  3. Super middel. Haalt echt de vlekken weg. De vloer moet daarna wel weer even wat onderhoudsolie en vies worden door gebruik om weer dezelfde kleur als de rest te krijgen.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...