Katoenen doeken

(13 klantbeoordelingen)

 4,95

Deze katoenen doeken zijn ideale schoonmaakdoeken bij het gebruik van oliën voor uw vloer, meubel of tafel.

 

prijs per 5 stuks

Koop dit product en verdien 10 Spaarpunten!

Katoenen doeken zijn erg handig bij het aanbrengen en verwijderen van alle olie voor vloeren. Ze hebben een hoog absorberend vermogen, en kunnen gebruikt worden voor diverse Woca producten. Altijd makkelijk een stel van die doeken.

Unieke kenmerken

  • Handig bij het verwerken van basisolie.
  • Handig bij het verwerken van onderhoudsolie.
  • Om geen voetstappen achter te laten.
  • hoog absorberend vermogen van vloeistoffen.
  • Gebruik de doeken langs plinten en deurstijlen om schoon te werken.
  • Na gebruik de katoenen doeken even natmaken.

Woca katoenen doeken worden met name gebruikt voor alle Woca vloerolie, Woca onderhoudsolie, maar kunnen ook voor andere vloeistoffen worden gebruikt. De katoenen doeken hebben een afmeting van 40 x 40 cm, en hebben een hoog absorberend vermogen. Ze zijn erg handig om het teveel wat aan olie is aangebracht op te nemen, zowel met de hand, als onder een boenmachine.

De katoenen doeken zijn ook erg handig als je nog even in de kamer moet zijn, of met een paar stappen naar de trap moet. Leg de doeken op de vloer en loop over de doeken om geen voetstappen achter te laten.
Gebruik de doeken om langs deurstijlen en plinten de vloer droog te wrijven. Zo laat je geen resten van de olie achter die erg lelijk opdroogt.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Maat: 40 x 40 cm
Verpakking: per 5 stuks

13 beoordelingen voor Katoenen doeken

4,6 Waardering
1-5 van 13 beoordelingen
  1. Werken prima om de overtollige onderhoudsolie mee op te vegen

  2. Te weinig voor deze oppervlakte en/of aantal Ml besteld, ik zou er 7 doeken van maken.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...