Onderhoud je geoliede houten vloer optimaal met Floorservice Onderhoudsolie. Een plantaardig product van topkwaliteit, dat eenvoudig aan te brengen is. Geschikt voor de periodieke onderhoudsbeurt en het bijwerken van plaatselijke beschadigingen en vlekken. In deze blog lees je alles over de eigenschappen, mogelijkheden en tips voor het aanbrengen van de Floorservice Onderhoudsolie.

Bestel Floorservice Onderhoudsolie

Waarom Floorservice Onderhoudsolie?

Een houten vloer kan jarenlang meegaan, mits je de juiste beschermlaag aanbrengt! Denk bijvoorbeeld aan hardwas, lak of olie. Floorservice (hardwas)olie beschermt jouw houten vloer van binnenuit én creëert een beschermende laag op de vloer. Hierdoor blijft de mooie natuurlijk uitstraling van het hout behouden en is deze bestand tegen slijtage en vocht. Door de vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen met de juiste producten, gaat deze beschermlaag lang mee.

Toch ontkom je er niet aan de olie eens in de zoveel tijd bij te werken, voor een optimale bescherming van het hout. Hiervoor adviseren we je het aanbrengen van Floorservice Onderhoudsolie. Ook wanneer je bijvoorbeeld plaatselijk vlekken of beschadigingen in de vloer wilt bijwerken.

Floorservice Onderhoudsolie is bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk, en water conform DIN 68861 1A en bestand tegen speeksel en zweet conform DIN 53160.

Floorservice onderhoudsolie gebruiksaanwijzing

De onderhoudsolie van Floorservice is eenvoudig in gebruik. Natuurlijk bieden we bij ieder product een duidelijke gebruiksaanwijzing, maar om je alvast een beeld te geven delen we in grote lijnen alvast hoe eenvoudig je Floorservice onderhoudsolie kunt aanbrengen.

*Voor kleine oppervlaktes kun je een doek gebruiken, voor grotere oppervlaktes adviseren we een éénschijfsmachine te gebruiken.

Download de volledige productinformatie

Let op! gebruikte doeken en pads direct in water wegzetten in verband met kans op zelfontbranding!

Wat heb je nodig?

Bij Houtvanuwvloer.nl bestel je alles wat je nodig hebt om Floorservice onderhoudsolie aan te brengen. Ten eerste natuurlijk de Floorservice Onderhoudsolie, maar ook de Floorservice Parketreiniger, Floorboy XL 300 boenmachine en dikke pads voor de machine.

 20,95
 21,95
 10,95
 6,95

Verschillende kleuren

Met olie kun je je houten vloer ook een speciale look geven. Natuurlijk blijf je het natuurlijke karakter zien, maar verschillende producten resulteren in verschillend resultaat. Heb je voor een gekleurde vloerolie gekozen? Kies dan ook voor de bijpassende Floorservice Onderhoudsolie:

Floorservice Onderhoudsolie kopen

Bestel Floorservice Onderhoudsolie eenvoudig én veilig in onze webshop. Je kunt kiezen tussen blikken van 250 ml en 1 L. Zo vind je altijd de verpakking die het best bij jouw klus past. Bestel je je onderhoudsolie op een werkdag vóór 15:30 uur? Dan versturen we het diezelfde dag nog en kun je er snel mee aan de slag.

Bestel Floorservice Onderhoudsolie

Laat je adviseren

Wil je meer informatie over Floorservice Onderhoudsolie, het aanbrengen hiervan of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je graag! Dankzij onze ervaring en ruime productkennis weten we over het algemeen wat jij nodig hebt om verder te kunnen!

Neem contact op