Rigostep Skylt is een jarenlange koploper en één van de bekendste lijnen als het gaat om watergedragen PU-lakken. Rigostep Skylt staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten, maar ook de duurzame aard, het gebruiksgemak, de schappelijke prijzen en het uitgebreide assortiment. En door de innoverende insteek van Rigostep Skylt ben je altijd verzekerd van de beste producten voor jouw vloer.

Vanaf:  27,50
Vanaf:  49,95
 52,95
Vanaf:  24,95

Over Rigostep Skylt

Rigostep Skylt is onderdeel van het Noord-Hollandse bedrijf Rigo Verffabriek dat zich sinds 1938 al bezig houdt met het ontwikkelen en innoveren van de beste producten. Het harde werk van de mensen van de RIGO verffabriek was niet voor niets. Zo introduceerden zij in 1978 de eerste watergedragen PU-lakken op de internationale markt. Met de introductie van deze watergedragen PU-lakken bracht Rigostep Skylt de standaarden voor vloerafwerking naar een ongekend hoog niveau. Nu bijna 45 jaar later en heel wat producten verder worden veel mensen nog steeds voorzien van de uitstekende producten van Rigostep Skylt

Rigostep Skylt staat bekend om de innovatieve producten die ze ontwikkelen en produceren, en om meer aspecten. Eén van die aspecten is echtheid. Zo vindt Rigostep Skylt dat de maatschappij voorzien moet worden van eerlijke informatie, vakmanschap en waardevolle producten. Dit doen ze door bijvoorbeeld duurzaamheid als heel normaal onderdeel van de producten te zien en niet als aantrekkelijk verkoopverhaal. Ook focust Rigostep Skylt zich op het ontwikkelen van hun eigen vakmanschap en niet op volledige automatisering. Hierdoor biedt Rigostep Skylt geen matige producten aan tegen de goedkoopste prijzen, maar juist hoogwaardige producten tegen eerlijk prijzen.

Rigostep Skylt producten

Sinds de introductie van de eerste op waterbasis gedragen PU-lakken in 1978 heeft Rigostep Skylt het assortiment behoorlijk uitgebreid met innoverende producten. Zo bestaat het Rigostep Skylt assortiment tegenwoordig uit producten voor het lakken, reinigen en onderhouden van je vloer.

Lakken

Het begint natuurlijk allemaal met de lakken van Rigostep Skylt. Dit assortiment is door de tijd heen behoorlijk uitgebreid. De bekendste producten zijn de ultra matte lakken van de Skylt lijn, zoals de Skylt Original en de Skylt titanium, maar Rigostep Skylt heeft nog veel meer lakken in het assortiment. Van grondlakken tot aan parketlakken en kurklakken en van één-componenten lakken tot aan twee-componenten lakken. Maar wat alle lakken van Rigostep Skylt gemeen hebben, is dat ze een optimale bescherming en een prachtige uitstraling bieden aan je houten- of parketvloer.

Daarnaast zijn de lakken van Rigostep Skylt bijzonder gebruiksvriendelijk. Zo zijn de lakken op verschillende manieren aan te brengen, bijvoorbeeld met een microvezel rol of met kwasten. Het is wel belangrijk om altijd een volle laag aan te brengen. Hierdoor heb je meer tijd om de lak uit te rollen en nat-in-nat aansluitingen te maken. Hiermee voorkom je aanzetten en kleurverschillen. Lees voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing altijd de productbeschrijving door.

Rigostep lakken

De STEP lakken van Rigo zijn misschien minder bekend dan de Skylt lakken, maar dat maakt ze zeker niet minderwaardig. De lakken zijn namelijk, zoals je mag verwachten van Rigo, van uitstekende kwaliteit. Het assortiment begint bij de grondlakken van STEP. Deze lakken zijn ontwikkeld voor een gemakkelijke, aanzetvrije verwerking. Daarnaast vervangt de grondlak de derde laag parketlak. De parketlakken van Rigo STEP zijn te verkrijgen als een één-componenten lak (1K) en een twee-componenten lak (2K). De 1K lakken zijn te verkrijgen in ultramat, mat en satijn. De 2K lakken zijn te verkrijgen in mat, satijn en glans. Tenslotte heb je nog de kurklakken, die speciaal ontwikkeld zijn voor kurkvloeren.

Skylt lakken

De Skylt lijn van Rigostep bestaat uit Skylt grondlak, Skylt original en de Skylt Titanium. De grondlak is een één-componenten lak die als basis dient voor de Skylt Original. De grondlak en de Skylt Original zijn bedoeld voor lichtere houtsoorten. Maak bij donkere houtsoorten gebruik van Skylt Titanium.

Meer weten over de Skylt lijn van Rigostep Skylt of de Skylt Original? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over Skylt of bekijk onze blog over Skylt original.

Reinigen en onderhouden

Houten- en parketvloeren staan erom bekend dat ze zeer lang meegaan, mits ze goed worden onderhouden en regelmatig worden schoongemaakt. Het onderhouden en schoonmaken doe je met de producten van Rigostep. Zo gebruik je de STEP milde reiniger voor de periodieke schoonmaak. Rigostep staat bekend om het gebruiksgemak van zijn producten. Zo is deze milde reiniger gemakkelijk toe te voegen aan normaal dweilwater. En met de Rigostep Floor Polish geef je aan je gelakte vloer een nieuwe beschermlaag, waardoor krasjes en lichte slijtplekken verdwijnen.

 11,95
 14,95

Maak voor vloeren die zijn behandeld met Skylt lak gebruik van de Rigostep Skylt Conditioner. De Skylt conditioner is een volledig residu-vrije reiniger voor de regelmatige licht vochtige reiniging van met Skylt lak behandelde oppervlakken. De conditioner laat geen zeepresten achter, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over achterblijvende strepen. De conditioner is te verkrijgen in een onverdunde variant, maar ook in een handige kant-en-klare spray.

Rigostep Skylt bij Houtvanuwvloer.nl

Met de producten van Rigostep Skylt ben je dus altijd verzekerd van hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen. De producten van Rigostep Skylt bestel je eenvoudig en snel in onze webshop, waardoor je ook nog eens bent verzekerd van een snelle en betrouwbare levering. Heb je nog vragen over de producten van Rigostep Skylt? Of andere vragen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies. We helpen je namelijk graag!

Neem contact op