Rubio Monocoat Surface Care

(2 klantbeoordelingen)

 18,50

Rubio Monocoat Surface Care is heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en lokale vlekken op vloeren, tafels, werkbladen.

Koop dit product en verdien 37 Spaarpunten!

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout. Jij ook? Houd dan je geolied oppervlak in topconditie met de Rubio Monocoat Surface Care. Het onderhoud is gemakkelijk en gebeurt zonder water. Ook lokale vlekken kunnen dankzij dit product worden verwijderd. Handig en gebruiksklaar!
  •  Gebruiksklaar
  • Geen water nodig
  • Verwijdert lokale vlekken
  • Ecologisch: 0% VOC

Rubio Monocoat Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de Rubio Monocoat Universal Soap. Het onderhoudsproduct is ideaal om houten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio Monocoat oliën te kuisen. Het is best om houten oppervlakken wekelijks tot maandelijks te onderhouden met de Rubio Monocoat Surface Care. We raden aan om het product niet vaker dan 1 keer per week te gebruiken. Dit product mag al vanaf 5 dagen na plaatsing toegepast worden. Het product bevat tot slot 0% VOC’s, schadelijke stoffen die bij het aanbrengen van producten vrijkomen. Daarmee is het een erg ecologisch onderhoudsproduct!

STAP 1. Verstuif Rubio Monocoat Surface Care op de oppervlakte.

STAP 2. Wrijf droog met een mop of een microvezeldoek.

STAP 3. Laat de oppervlakte gedurende ongeveer 15 minuten drogen.

Tips & tricks
Wij adviseren maximum één keer per week met Rubio Monocoat Surface Care te reinigen. Wanneer te vaak of met een te hoge dosis Rubio Monocoat Surface Care gereinigd wordt, kan een licht laagje op het oppervlak achterblijven waarop stof en vuil vast komen te zitten.
Dit product mag al vanaf 5 dagen na de plaatsing van de olie gebruikt worden.

Fysische toestand bij 20°C: vloeibaar
Kleur: kleurloos tot lichtgeel
Geur: citrusvruchten
pH: 8-10
Dichtheid: +/- 1.00
Oplosbaarheid in water: volledig

pdf_iconMonocoat Surface Care

2 beoordelingen voor Rubio Monocoat Surface Care

4,0 Waardering
1-2 van 2 beoordelingen
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...