Woca Werkbladolie Wit

(3 klantbeoordelingen)

 25,95

Worktop Oil is geschikt voor gebruik op onbehandelde, geoliede of geschuurde oppervlakken.

Koop dit product en verdien 52 Spaarpunten!

Worktop Oil is een aan de lucht hardende olie die diep in het hout dringt en een duurzaam water- en vlekbestendig oppervlak vormt. Dankzij de olie laat u de natuurlijke houtglans tot zijn recht komen en krijgt het oppervlak een natuurlijke, frisse uitstraling.

Unieke kenmerken:

  • Extra sterk tegen vuil en waterbestendig
  • Natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Laat de glans en de houtnerfstructuur opvallen
  • Voor levensmiddelen

1. Het oppervlak licht opschuren met schuurpapier korrel 180.
2. Het hout moet droog en vuil- en vetvrij zijn. Gebruik voor reiniging Woca Intensiefreiniger. Het oppervlak hierna volledig laten drogen.
3. De olie voor gebruik goed roeren.
4. Een voldoende hoeveelheid olie met een kwast in een regelmatige en dekkende laag aanbrengen.
5. Bij een temperatuur van 20ºC 20-30 min. wachten om de olie in het hout te laten dringen. De natte olie in de lengterichting van het hout inschuren met natschuurpapier korrel 320-400.
6. Hierna alle overtollige olie met een niet pluizende katoenen doek verwijderen. Alle overtollige olie moet van het oppervlak verwijderd zijn.
7. Het hout eventueel met een witte pad en de padhouder met handgreep naboenen. Hierdoor wordt een slijtvaster oppervlak verkregen.
8. De behandeling herhalen op sterk zuigende oppervlakken.
9. Na 24 uur bij 20ºC is de olie uitgehard. Het behandelde oppervlak mag tijdens het uitharden niet nat worden. Het oppervlak ongeveer 2 keer per jaar of naar behoefte met werkbladenolie onderhouden.

Verpakking: 0.75 liter
Verbruik: 12 tot 15 m²/ltr
Droogtijden: 8-10 uur bij 20°C
Volledig uitgehard: 7 dagen bij 20°C
Gereedschap reinigen: Met WOCA Olieverdunner

pdf_iconwoca werkbladenolie pdf

3 beoordelingen voor Woca Werkbladolie Wit

5,0 Waardering
1-3 van 3 beoordelingen
  1. super snel

  2. Is al een bekend product voor mij

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...