Rubio Monocoat Soap

(20 klantbeoordelingen)

Vanaf:  17,95

Met Rubio Monocoat Soap is een 100 % natuurproduct en uitermate geschikt voor het reinigen en onderhouden van uw houten vloer.

Koop dit product en verdien tot wel 68 Spaarpunten.

De Rubio Monocoat Universal Soap is hét product bij uitstek voor het kuisen van alle geoliede oppervlakken. Het product zorgt ervoor dat je oppervlak in topconditie blijft en dat alle vuil en vet grondig verwijderd wordt. Daarbij behoudt het hout zijn matte, natuurlijke uitstraling! De Rubio Monocoat Universal Soap is bovendien enorm laag in verbruik.
 • Ecologisch: 0% VOC
 • Verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag op te bouwen
 • Behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout
 • Is uiterst economisch in verbruik: 1 dopje per 10L water

Rubio Monocoat Universal Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede oppervlakten. Je verwijdert er gemakkelijk en grondig al het vuil en vet mee, zonder een laag op te bouwen. Het behoudt bovendien de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Rubio Monocoat Universal Soap is tot slot sterk geconcentreerd en dus uiterst laag in verbruik! Daarnaast bevat het product nog eens 0% VOC’s, schadelijke stoffen die vrijkomen bij het aanbrengen van producten. Naast economisch is het product dus ook ecologisch!

STAP 1. Stofzuig het oppervlak.

STAP 2. Giet maximaal 50 tot 100 ml van de Rubio Monocoat Universal Soap in een emmer met 10 liter water.

STAP 3. Kuis het oppervlak met een dweil.

STAP 4. Laat drogen voor ± 15 minuten.

Let op: Laat geen water op het oppervlak staan, het volstaat om vochtig te reinigen. Loop niet op de vloer zolang hij niet volledig droog is.

Tips & tricks
Wij adviseren maximum één keer per week met Rubio Monocoat Universal Soap of Rubio Monocoat Surface Care te reinigen. Wanneer te vaak of met een te hoge dosis Rubio Monocoat Universal Soap of Rubio Monocoat Surface Care gereinigd wordt, kan een licht laagje op het oppervlak achterblijven waarop stof en vuil vast komen te zitten.
Werk bij voorkeur met twee emmers bij het poetsen, één met het zeepmengsel en één met zuiver water om het vuil uit de dweil te spoelen.
Dit product mag al vanaf 5 dagen na de plaatsing van de olie gebruikt worden.

Fysische toestand: vloeibaar
Geur: citrusvrucht
Kleur: geel
Dichtheid: 1,01 kg/L
pH: 6 – 8
Verbruik: max. 50 ml zeep toe te voegen aan 10 liter water.
Verpakking: 1 en 2 liters

pdf_icon Rubio Monocoat Onderhoudsadvies

20 beoordelingen voor Rubio Monocoat Soap

 1. Jacob Verver

  Wij gebruiken het een jaar op onze houten vloer prima product.

 2. Jordi

  Goed product

 3. Anoniem

 4. Jozef Makker

 5. C M.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annuleer

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...