Rubio Monocoat WoodPrep

Vanaf:  14,30

Rubio Monocoat Woodprep wordt gebruikt voor het reinigen en ontvetten van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio Monocoat Oil Plus toegepast wordt.

Koop dit product en verdien tot wel 110 Spaarpunten.

De Rubio Monocoat WoodPrep verwijdert resten schuurstof en minimaliseert schuurfouten. Deze voorbereidende reiniger zal de houtvezels doen opruwen waardoor je een diepere en egalere kleur krijgt. Het product is de ideale voorbereider die zorgt voor een diepe, intense en egale Rubio Monocoat Oil Plus kleuring.

  • Verbruik: 15 m2 per liter
  • De schuurfouten en eventuele krasjes worden geminimaliseerd
  • Verbetert de intensiteit van de gekleurde Rubio Monocoat olie door een betere pigmentopname

* De te behandelen oppervlakte zorgvuldig stofzuigen.
* Verdeel Rubio Monocoat WoodPrep puur en gelijkmatig met een spons over het oppervlak. Het is belangrijk dat er geen onbehandelde plaatsen overblijven daar deze nadien voor een gewolkt of ongelijkmatig oppervlak zorgen.
* Wrijf zorgvuldig na met een handpad in de lengterichting van het hout zodat eventuele plasjes gelijkmatig verdeeld zijn.
* Laat de behandelde oppervlakte goed drogen totdat deze er egaal droog uitziet en aanvoelt.
* Pas de Rubio Monocoat afwerking naar keuze toe.

pdf_icon Rubio Monocoat Woodprep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...