Rubio Monocoat Limespot Remover

 34,95

Rubio Monocoat Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte.

Koop dit product en verdien 70 Spaarpunten!

Rubio Monocoat Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met  Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte. Het product verwijdert  kalkvlekken en andere alkalische vlekken zonder schade toe te brengen aan de olielaag op het houtoppervlak.

Unieke eigenschappen:

  • Verwijdert kalkvlekken en andere alkalische vlekken efficiënt
  • Beschadigt het houtoppervlak behandeld met Rubio Monocoat olie niet

STAP 1. Verstuif Rubio Monocoat Limespot Remover op de vlek.

STAP 2. Laat gedurende enkele minuten inwerken.

STAP 3. Dep droog met een doek of keukenpapier.

STAP 4. Reinig het volledige oppervlak goed na. Gebruik hiervoor een met water bevochtigde doek of reinig met Rubio Monocoat Surface Care.

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.

Is de vlek te diep in het hout gedrongen, dan kan in laatste instantie plaatselijk geschuurd en opnieuw geolied worden.

Tips & tricks

Na een behandeling met Rubio Monocoat Limespot Remover, Rubio Monocoat Grease Remover of Rubio Monocoat Tannin Remover kan het nodig zijn plaatselijk herstellend terug wat olie aan te brengen in de originele kleur.
Wordt het oppervlak te vlekgevoelig, dan dient een onderhoud met Rubio Monocoat Oil Plus 2C (in de origineel geplaatste kleur) zich aan ter herstel van zowel kleur als bescherming.

Fysische toestand (20 °C): vloeistof
Uitzicht/kleur: helder, kleurloos
Vlampunt: > 55 °C
Densiteit (20 °C): 1.012 kg/L
Oplosbaarheid in water: volledig

pdf_iconMonocoat Limespot Remover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Limespot Remover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...