Rubio Monocoat Woodfiller Quick

 26,50

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is een 1-component, krimpvrije voegmiddel in poedervorm. Dit product is uitermate geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in hout te vullen.

Koop dit product en verdien tot wel 53 Spaarpunten.

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is uitermate geschikt voor het vullen van kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in hout. Het heeft garandeert een snelle uitharding en wordt toegepast op binnen houtwerk. Woodfiller is een 1-component, krimpvrije voegmiddel in poedervorm.

De voordelen van dit product zijn:

  • Goed schuurbaar
  • Millieuvriendelijk
  • Uitstekend over te kleuren met Rubio monocoat oil
  • Leverbaar in drie kleuren

Meng 5 porties Woodfiller met 2 porties water. Het mengsel is direct te gebruiken. Schuurbaar na ongeveer 2 uur bij een relatieve vochtigheid van 40 % en 20°C.
Woodfiller kan lichtjes bol staan bij droging.
Na vermenging blijft het product 35 minuten verwerkbaar bij een omgevingstemperatuur van 20° C.
Gebruikte materialen met water reinigen.

Poeder Kleur: Light, Medium, Dark
Inhoud: 0,5kg

pdf_icon Rubio Monocoat Woodfiller Quick

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...