Rubio Monocoat Refresh Eco Spray

(4 klantbeoordelingen)

 28,50

Rubio Monocoat Refresh Eco Spray is een kant-en-klare milieuvriendelijk spray zonder drijfgassen voor het onderhoud en opfrissen van geoliede oppervlakten.

Koop dit product en verdien 57 Spaarpunten!

Een onderhoudsbeurt met Refresh Eco Spray wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt.

Kleurloos; geeft de juiste bescherming, maar brengt geen kleur terug.

1. Maak het oppervlak vuil- en stofvrij door met alleen een licht vochtige doek te dweilen/af te nemen. Laat het oppervlakte drogen. Verstuif RMC Refresh Spray op het oppervlak. Breng het product aan met een boenmachine met een witte pad of handmatig doormiddel van een doek.

2. Gebruik zeer weinig product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt. Met de RMC Refresh Spray kan ongeveer 40 m² worden behandeld. Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizige doek of boenmachine voorzien van witte pad.

3. Wij adviseren om niet al te grote zones te behandelen, zodat deze binnen 15 – 20 minuten handdroog kunnen worden gepoetst.

4. Beloopbaar in 4 tot 6 uur bij goed geventileerde ruimtes.

pdf_icon Rubio Monocoat Refresh Eco Spray

4 beoordelingen voor Rubio Monocoat Refresh Eco Spray

5,0 Waardering
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Snelle levering, erg tevreden

  2. Makkelijk in gebruik en verrassend goed resultaat

  3. ideaal middel om de vloer weer mooi en verzorgd te krijgen. aangeraden door de vloerenleverancier

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...