Rubio Monocoat Tannin Remover

(6 klantbeoordelingen)

Vanaf:  15,95

Rubio Monocoat Tannin Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kringen of vlekken op hout die veroorzaakt zijn door de reactie van zuur en water.

Koop dit product en verdien tot wel 78 Spaarpunten.

Rubio Monocoat Tannin Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kringen of vlekken op hout die veroorzaakt zijn door de reactie van zuur en water. Daarnaast is het ook geschikt voor buitentoepassingen. Het product beschadigt het houtoppervlak behandeld met Rubio Monocoat olie niet.

Het product Rubio Monocoat Tannin Remover is geschikt voor deze soorten vlekken:

  • Urine van mens en dier
  • Kringen/vlekken van blikjes, bloempotten,
  • Na waterschade op parket
  • Bij uitbloeding op buitenhout (aan de onderkant van poorten, deuren, op gevels

STAP 1. Verstuif Rubio Monocoat Tannin Remover op de vlek.

STAP 2. Laat gedurende enkele minuten inwerken.

STAP 3. Neem de losgekomen vlek weg met een vochtige doek.

STAP 4. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.

STAP 5. Laat het oppervlak volledig drogen.

STAP 6. Indien de bescherming aangetast zou zijn: behandel het oppervlak opnieuw met Rubio Monocoat Oil Plus 2C.

Is de vlek te diep in het hout gedrongen, dan kan in laatste instantie plaatselijk geschuurd en opnieuw geolied worden.

We raden ten zeerste aan om eerst een staal te zetten op een plaats die niet zichtbaar is, om de werking van het product op je specifieke
houtsoort te testen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerde toepassing.

Tips & tricks

Na een behandeling met Rubio Monocoat Limespot Remover, Rubio Monocoat Grease Remover of Rubio Monocoat Tannin Remover kan het nodig zijn plaatselijk herstellend terug wat olie aan te brengen in de originele kleur.
Wordt het oppervlak te vlekgevoelig, dan dient een onderhoud met Rubio Monocoat Oil Plus 2C (in de origineel geplaatste kleur) zich aan ter herstel van zowel kleur als bescherming.

Fysische toestand (20 °C): semi-visceus, vloeibaar
Uitzicht/kleur: opaque
Geur: geurloos
Densiteit (20 °C) (ASTM D 4052): 1,01 kg/L
Oplosbaarheid: oplosbaar in water

pdf_iconMonocoat Tannin Remover

6 beoordelingen voor Rubio Monocoat Tannin Remover

5,0 Waardering
1-5 van 6 beoordelingen
  1. Geweldig! Alle vlekken binnen paar minuten weg

  2. De vlekken die recent in mijn gewaxte eiken vloer ontstaan waren zijn volledig weg na één behandeling. Vlekken die er intussen al wat jaren in zaten zijn na twee behandelingen heel veel minder maar niet volledig weg. Heel tevreden met het product. Een aanrader ????????????

  3. Zwarte vlekken, een paar jaar geleden ontstaan door vocht en metaal waar ik zelf met vanalles al aan ‘gedokterd’ had, zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik heb een hard-wax Chapel vloer. Super blij!

  4. Geweldig advies! Goed product en scheelt een schuur beurt!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...