Vloer & terrasborstel

 36,95

Deze vloerborstelborstel is een handige borstel voor het gemakkelijk aanbrengen en verdelen van uw hardwaxolie of buitenolie.

Deze vloerborstel is een handige borstel voor het gemakkelijk aanbrengen en verdelen van onder anderen  hardwaxolie, en buitenolieproducten. Deze hardwaxborstel is gemakkelijk aan een steel te bevestigen. Deze borstel is meerdere malen te gebruiken mits direct na gebruik schoongemaakt met kwastenreiniger.

Unieke kenmerken

  •  voor verwerking buitenolieproducten
  • voor verwerking hardwaxproducten
  • De borstel is gemaakt van varkensharen
  • Extra breed om voldoende product aan te brengen

Maat: 200 x 32 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloer & terrasborstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...