Rubio Monocoat Deep Cleaner

Vanaf:  31,05

Rubio Monocoat Deep Cleaner verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven.

Koop dit product en verdien tot wel 239 Spaarpunten.

Rubio Monocoat Deep Cleaner is een intensiefreiniger voor vuile oppervlakken en een voorbereidende reiniger voor alle soorten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio Monocoat Oil Plus 2C (vloeren, tafelbladen, werkbladen, enz.). Rubio Monocoat Deep Cleaner verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven.

LET OP: Rubio Monocoat Deep Cleaner is een concentraat en dient daarom verdund te worden met water voor gebruik (max. 5% Rubio Monocoat Deep Cleaner tot 95% water).

Manuele toepassing op vloeren en meubels

STAP 1. Reinig het oppervlak met een vochtige dweil (alleen water).

STAP 2. Veeg de verdunde Rubio Monocoat Deep Cleaner (max. 5% Rubio Monocoat Deep Cleaner tot 95% water) gelijkmatig uit met een dweil over het oppervlak.

STAP 3. Schrob het behandelde oppervlak met een schrobborstel of een zwarte pad in de richting van de houtvezels totdat het oppervlak schoon is. Het product zal hierdoor beginnen schuimen. Bij hardnekkige vlekken is het aangeraden de handeling te herhalen.

STAP 4. Verwijder het opgeloste vuil met een dweil en schoon water totdat het oppervlak er schoon uitziet.

STAP 5. Laat het oppervlak goed drogen (± 30 minuten bij een temperatuur van 20 °C en in een goed geventileerde ruimte).

STAP 6. Indien het oppervlak opnieuw geolied moet worden (wanneer het oppervlak ruw aanvoelt of de kleur er vervaagd uitziet), dient het oppervlak behandeld te worden met de originele Rubio Monocoat Oil Plus 2C kleur.

Zonder opnieuw te oliën:
Verwijdert de vettige laag die ontstaat door overmatig zeepgebruik, Opent de houtporiën en verwijdert opgehoopt vuil dat in de houtnerven blijft plakken
Witte vloeren zullen er stralender en minder geel uitzien (de oxidatie van het door UV aangetaste hout zal echter niet verminderen door het gebruik van Rubio Monocoat Deep Cleaner)

Opnieuw oliën
Verwijdert sporen van overtollige zeep en vuil en verbetert de kwaliteit van de opnieuw geoliede laag
Eenvoudig gebruik: heroliën is mogelijk zonder opnieuw te schuren
De nieuwe olielaag zal gemakkelijk in de open houtporiën dringen

Fysische toestand bij 20°C: vloeibaar
Kleur: transparant
Geur: kenmerkend
pH-waarde: 1,3
Dichtheid: 0,99 kg/L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...