Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner

Vanaf:  28,25

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner voor het efficiënte ontgrijzen en reinigen van groene aanslag en vuil op buitenhout.

Koop dit product en verdien tot wel 202 Spaarpunten.

Met de Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner wordt je buitenhout grondig gereinigd, zowel bij een heropfrissing als voor een behandeling met Rubio Monocoat olie.

De unieke kenmerken van dit product zijn:

  • Verwijdert groene aanslag en vuil
  • Geschikt voor alle houttypes
  • Ontvet hout en zet de poriën open
  • Meteen merkbaar resultaat

STAP 1. Bevochtig het oppervlak met water. Gebruik een tuinslang.

STAP 2. Breng wat Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner onverdund aan.

STAP 3. Schrob het behandelde gebied met een nylon vloerschrobber in de lengterichting van het hout tot het schoon is. Het product zal opschuimen. Bij hardnekkige aanslag kan je de behandeling eventueel herhalen.

STAP 4. Spoel zeer goed na met water tot alle schuim verdwenen is.

STAP 5. Laat het oppervlak goed drogen (tot het er egaal droog uitziet en ook droog aanvoelt).

STAP 6. Pas een behandeling toe met het Rubio Monocoat exterior beschermingsproduct van je keuze.

Tips & tricks

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een goede houdbaarheid. Zowel nieuw, vergrijsd, als vooraf behandeld hout moeten steeds vooraf gereinigd worden met Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner.
Werk je boven je hoofd? Draag dan een beschermingsbril zodat er geen product in je ogen kan komen. Het product is niet schadelijk, maar zal wel irritatie veroorzaken in contact met de ogen.
Let op als je werkt in de buurt van een vispvijver. Vissen die in rechtstreeks contact zijn gekomen met de Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner zullen hier mogelijks aan sterven.
Je kan dit product ook gebruiken als standalone product, bijvoorbeeld om verweerde meubelen na de winter op te frissen. Hier is geen extra behandeling vereist. Het resultaat van het product zie je meteen.

Verpakking: 1 en 5 ltr
Verbruik: Manueel: ± 15 m²/L
Deze verbruiken zijn louter indicatief. Resultaten zijn afhankelijk van de houtsoort en de voorbereiding. Het is steeds aangeraden een staal te zetten om het exacte verbruik te bepalen.
Fysische toestand: vloeibaar
Kleur: transparant
Geur: kenmerkend
pH: 1,3
Densiteit: 0,99 kg/L

pdf_iconMonocoat Exterior Wood cleaner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...