Rigostep B component voor Skylt Original #5510

(5 klantbeoordelingen)

Vanaf:  13,90

RigoStep Skylt B Component is de los te verkrijgen harder voor de Skylt lakken Original.

Koop dit product en verdien tot wel 54 Spaarpunten.

RigoStep Skylt Original Component B is de verharder die u krijgt geleverd als u Rigostep Skylt Original Lak #5510 besteld. Deze verharder zorgt ervoor dat de lak droogt en uithardt. De Skylt Component B kunt u nu ook los bestellen, als uw verharder die u geleverd kreeg bij de Skylt Original Lak #5510 is uitgehard of te weinig heeft.

Verpaking:
Voor de 1 liter 60 ml
Voor de 4 liter 240 ml

LET OP! Deze Componenten kunnen alleen worden gemengd met de Rigostep Skylt Original #5510, en dus NIET de Rigostep Skylt Titanium #5550 of grondlak #5020

5 beoordelingen voor Rigostep B component voor Skylt Original #5510

5,0 Waardering
1-5 van 5 beoordelingen
  1. Het doet wat het moet doen. Dopje sluit goed af.

  2. Hout blijft natuurlijk

  3. Super service. Werd meteen teruggebeld, nog voordat ik een e-mail had verstuurd.
    Dankjewel.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...