Skylt Conditioner #9140

(4 klantbeoordelingen)

Vanaf:  24,95

Skylt Conditioner #9140. Voor het streeploos reinigen van met SKYLT behandelde oppervlakten als tafels en vloeren.

Koop dit product en verdien tot wel 160 Spaarpunten.

Skylt Conditioner #9140 is een kant en klare volledig residu-vrije reiniger voor regelmatige lichtvochtige reiniging van met SKYLT lak behandelde oppervlakken.

Gebruik de handige Spray and Wipe verpakking voor een snelle plaatselijke reiniging van een vloer of bijvoorbeeld voor het reinigen van een kleiner oppervlak zoals:

  • keuken- of tafelblad.
  • Plaatselijke reiniging op vloeren
  • Geeft een streeploze reiniging en laat geen zeepresten achter.

SKYLT Conditioner is ook leverbaar in kant en klare vorm. Zie SKYLT Conditioner Spray & Wipe #9141. Gebruik voor incidentele reiniging van een sterk vervuild geraakt gelakt oppervlak RigoStep STRIP.

Verwijder stof en los vuil van de vloer, Spray de conditioner op het te reinigen oppervlak en laat even inwerken. Daarna schoonwrijven met een vochtige mop, dweil of doek.
Reinig de vloer door met lichte druk te dweilen. De vloer licht vochtig reinigen en dweil regelmatig uitspoelen/uitwringen. Niet nadweilen.
Op vochtgevoelige ondergronden overvloedig watergebruik vermijden om vochtinwerking op de randen, kieren en naden te voorkomen.
Vers gelakte oppervlakken volledig laten doorharden alvorens deze nat te reinigen.
Bij sterke vervuiling incidenteel een grondige reiniging met RigoStep STRIP toepassen.

Verpaking: 1 liter

pdf_iconTDS_SKYLT_Conditioner_Spray_Wipe_9141_NL

4 beoordelingen voor Skylt Conditioner #9140

4,5 Waardering
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Prima producten. Doen wat ze moeten doen.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...