Pallmann Pall-X 340 Grondlak

 129,95

Pallmann Pall-X 340 Grondlak Verdiepend is een watergedragen 1 component grondlak met sterke kleurverdieping van het hout.

Koop dit product en verdien 260 Spaarpunten!

Pallmann Pall-X 340 Grondlak Verdiepend is een watergedragen 1 component grondlak met sterke kleurverdieping, aan te brengen met roller of spatel, met een helder en gelijkmatig resultaat. Deze grondlak is bij uitstek geschikt om een zeer goede verdieping en intensivering van de kleur te verkrijgen.

Product voordelen zijn:

 • Gebruiksklaar
 • Zeer goede verdieping en intensivering van de kleur
 • Droogt zeer snel
 • Minimale kantverlijming
 • Over te lakken met de Pall-X lakken
 • Zeer goed vulvermogen

Pallmann Pall-X 340 Grondlak Verdiepend wordt gebruikt op:

 • geschuurde parket- en houtenvloeren
 • volledig geschuurd kant en klaar parket
 • massieve delen
 • geschikt voor alle parket houtsoorten
 • parket op vloerverwarming

Voorbereiding
De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X-Kitt gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120 (éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.

Gebruiksaanwijzing
1. De verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. Vervolgens de inhoud in een schone lakemmer overgieten.
2. Een laag Pallmann Pall-X 340 met de roller gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen.
3. Het gegronde oppervlak is overlakbaar: na ca. 120 minuten met de roller aangebracht, na ca. 60 minuten met de spaan opgebracht.
4. De grondlak moet dezelfde dag worden voorzien van de eerste aflaklaag met een Pallmann lak.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Methode: Verbruik: 1 x rollen 100 – 130 ml/m2 7 – 10 m2
2 x spanen 60 ml/m2 15 – 17 m2
Verpakking: 5 ltr
Droogtijd: 60 – 120 min

pdf_iconPALLMANN PALL-X 340 NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...