Lobadur 2K Invisible Protect AT

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  52,95

Loba 2K Invisible Protect AT is een lak waarbij de natuurlijke uitstraling en structuur van onbehandeld houd behouden blijft.

Koop dit product en verdien tot wel 526 Spaarpunten.

De nieuwste generatie oppervlaktebescherming op waterbasis voor parket en houten vloeren. Voor een bijzonder hoge belasting. De natuurlijke uitstraling en structuur van onbehandeld hout blijft behouden. De vrijwel onzichtbare laag is door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen extreem krasbestendig. Elastisch, uitstekende chemicaliën- en slijtweerstand.

Unieke kenmerken zijn:

  • Natuurlijke structuur en optiek zoals bij onbehandelde houten vloeren.
  • Zeer gemakkelijk te verwerken
  • 2-laags volopbouw zonder grondlak
  • Verhoogd de anti-slip werking
  • Niet opboenen
  • Uitstekende chemicalïen bestendigheid
  • Vergelijkbaar eenvoudig te reinigen zoals bij gelakte oppervlakken
  • Geen kleurverdieping, de originele kleur van het hout, in onafgewerkte staat, blijft behouden

A-component schudden, in de verhouding 10:1 de harder toevoegen en door te schudden inmengen. Indien er kleinere hoeveelheden gemengd moeten worden de LOBATOOL Mengbeker gebruiken of afwegen. Na het mengen 2 uur verwerkbaar.
Het oppervlak moet professioneel geschuurd zijn, houtvochtigheid max. 12%.
De vloer moet droog en vrij van eventuele oude lagen, olie, vet, siliconen, schuurstof en andere vervuilingen zijn. Kamertemperatuur +15°C tot +25°C, relatieve luchtvochtigheid 40% tot 75%, materiaaltemperatuur +18°C tot +25°C. Werkruimte voldoende ventileren.
Materiaal niet op de vloer gieten, LOBATOOL lakemmer gebruiken.
Materiaal goed schudden.
Algemene en productspecifieke werkbeschermingen in acht houden. Nadere aanwijzingen bevinden zich in de GISCODE gebaseerde gebruiksaanwijzingen, die op www.wingis-online.de verkrijgbaar zijn.

Verdunner: Het product is klaar voor gebruik ingesteld en mag niet verdund worden!
Gereedschap/Materiaalverbruik: LOBATOOL Lakroller Deluxe 120 / 100-120 ml(g)/m² = 8-10m²/l(kg)
Tussenschuren: Binnen 24 uur kan zonder, daarna alleen met tussenschuren overgelakt worden. Door het tussenschuren voor de laatste laklaag wordt een gelijkmatiger oppervlak bereikt. LOBATOOL multihole P120 of fijner gebruiken, alternatief LOBATOOL slijpnet P120 of fijner. Voor het overlakken zorgvuldig stofvrij maken.
Droogtijd:
• Overlakbaar na tenminste 4-6 uur.
• Voorzichtig begaanbaar na 4-6 uur.
• Tussenschuren na tenminste 8-10 uur.
• Lichte belasting na 24 uur.
• Volledig belastbaar en afdekking na 5 dagen.
• Een snellere afdekking is met LOBATOOL Cover 400

pdf_iconLobadur 2K InvisibleProtect

1 beoordeling voor Lobadur 2K Invisible Protect AT

4,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...