Pall-X 325 Grondlak

 119,95

De grondlak Pall-X 325  Licht is een watergedragen 1 component grondlak voor sterk zuigende houtsoorten en geschikt voor het licht blijven van eikenhout en lichte houtsoorten.

Koop dit product en verdien 240 Spaarpunten!

Pall-X 325 Grondlak Licht is een watergedragen 1 component grondlak, aan te brengen met roller of spatel, met een helder en gelijkmatig resultaat. Grote betrouwbaarheid voor sterk zuigende houtsoorten. Deze grondlak is bij uitstek geschikt voor het licht blijven van eikenhout of lichtere houtsoorten.

De unieke eigenschappen zijn:

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed vulvermogen
  • Geeft egaal uiterlijk
  • Minimale kantverlijming
  • Geen kleurverdieping

Geschikt o.a. voor de oppervlaktebehandeling van:

  • geschuurde parket- en houtenvloeren
  • volledig geschuurd kant en klaar parket
  • massieve delen
  • parket op vloerverwarming

De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann PALL-X KITT gekit worden.
Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd.
De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120(éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.

1. De verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. Vervolgens de inhoud in een schone emmer overgieten.
2. Een laag Pall-X 325 met de Pallmann lakroller (microvezel 25 cm) gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Wordt de grondlak met een spaan opgebracht, dan tenminste 2 lagen kruislings spanen, waarbij spaanstrepen en overlappingen moeten worden vermeden.
3. Het gegronde oppervlak is overlakbaar: na ca. 120 minuten met de roller aangebracht, na ca. 60 minuten met de spaan opgebracht.
4. De grondlak moet dezelfde dag worden voorzien van de eerste aflaklaag.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Methode: Verbruik: 1 x rollen 100 – 130 ml/m2 7 – 10 m2
2 x spanen 60 ml/m2 15 – 17 m2
Verpakking: 5 ltr
Droogtijd: 60 – 120 min

pdf_iconPALLMANN PALL-X 325 NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...