Lakset 25 cm

(1 klantbeoordeling)

 21,95

Deze lakset met een roller van 25 cm breed met handige inlay voor hergebruik is ideaal voor het aanbrengen van alle soorten Hardwax Olie of Lak

Deze lakset met een roller van 25 cm breed en een bijpassende lakbak is ideaal voor het aanbrengen van alle soorten Hardwax Olie of Lak. De handige inlay zorgen er voor dat u het lakbak meerdere keren kunt gebruiken.

De voordelen van deze lakset zijn:

  • Zeer geschikt voor grotere oppervlakten
  • Handig voor het lakken van vloeren
  • Herbruikbaar door handige inlay
  • Uitstekend geschikt voor watergedragen producten

Bestaande uit:
1 x Lakbak
3 x Inlay transparant
1 x Rolhouder 25 cm
1 x Microroller 25 cm

1 beoordeling voor Lakset 25 cm

  1. Anoniem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annuleer

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...