Loba Spraymop

 48,95

De set is speciaal ontwikkeld om jouw kostbare vloer makkelijk te reinigen en bijzonder geschikt voor het reinigen van parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren.

Koop dit product en verdien 98 Spaarpunten!

De SprayMop is een praktische dweil met geïntegreerd sproeisysteem. De set is speciaal ontwikkeld om jouw kostbare vloer makkelijk te reinigen en bijzonder geschikt voor het reinigen van parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. De SprayMop Set is een herbruikbaar hulpmiddel dat zorgt voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Geef jouw vloer dus weer eens een opknapbeurt voor een mooie uitstraling en dus weer een lach op het gezicht.

Unieke kenmerken:

  • Eenvoudige en snelle reiniging
  • Eenvoudig te monteren wasbare dweil
  • Geen overtollig vocht meer op de vloer
  • Goedkoop en milieuvriendelijk, dankzij het gebruik van een schoner concentraat

Om te beginnen met reinigen druk je op de trekker aan de bovenkant van de SprayMop. Hierdoor wordt de reinigingsoplossing op de vloer gespoten. Herhaal dit
proces totdat er de juiste hoeveelheid vocht is voor het reinigen van de vloer. Begin dan met schoonmaken. De microvezel dweil is gemakkelijk te
verwijderen, wassen en vervangen! Hoe vaak je houten vloer gedweild moet worden, hangt af van de mate van slijtage waaraan het wordt blootgesteld. De SprayMop Set is aanbevolen voor regelmatige reiniging.

ONZE TIPS VOOR EEN DUURZAME VLOER
Gebruik geschikte matten bij alle buiteningangen. Inloopmatten buiten en afloopmatten binnen zijn ideaal.
Regelmatig vegen of stofzuigen om vuil en stof te verwijderen.
Gebruik vloerbeschermers op je meubels voor afgewerkte houten vloeren .
Voer één keer per jaar een intensieve behandeling uit.
Gebruik alleen aanbevolen reinigers en onderhoudsproducten voor het onderhoud van je vloer. Ongeschikte of agressieve schoonmaakmiddelen
kunnen het uiterlijk en de levenscyclus beïnvloeden.
Neem voor sterk belaste of beschadigde vloeren contact met ons op voor het juiste advies. Wij helpen vakmensen vooruit. No matter what.

SprayMop (2-delige steel, SprayMop frame)
LOBATOOL Microvezel vacht (wasbaar op 60°C)
Navulbaar reservoir voor reinigingsmiddel
LOBACARE® Navulling 250 ml (geconcentreerde reiniger voor 4 liter reinigingsmiddel)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...