Slijpnet

(1 klantbeoordeling)

 10,95

U gebruikt ze bij het polijsten en tussen-polijsten van opstaande houtvezels. Die vezels ontstaan als het hout wordt afgewerkt met watergedragen product.

Koop dit product en verdien tot wel 22 Spaarpunten.

Een slijpnet wordt ook wel een schuurgaasschijf genoemd. U gebruikt ze bij het polijsten en tussen-polijsten van opstaande houtvezels. Die vezels ontstaan als het hout wordt afgewerkt met watergedragen product.

De voordelen van een slijpnet zijn:

  • Gaan lang mee
  • In veel korrelgroftes te verkrijgen
  • Maak het eindresultaat super glad

Een slijpnet wordt gebruikt nadat de grondlaag en de eerste aflaklaag is aangebracht en minimaal 1 nacht hebben gedroogd.
Voordat u gaat aflakken wordt de laklaag licht gepolijst met het slijpnet.
Mocht u een soort snotterbelletjes krijgen bij het schuren dan is de laklaag nog onvoldoende droog.

Gebruik altijd een pad onder een slijpnet, dit verlengt de levensduur van het slijpnet.

Leverbaar in de groftes: 40, 60, 80, 100, 120, 150 en 180
Diameter: 406 mm
Tweezijdig te gebruiken

1 beoordeling voor Slijpnet

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...