Padhouder met Steelaansluiting

(2 klantbeoordelingen)

 11,50

Door de flexibele steelaansluiting kunt u goed staand uw vloer behandelen met een oliespons of handpad om uw olie of onderhoudsolie aan te brengen of uit te poetsen.

Koop dit product en verdien 23 Spaarpunten!

De Padhouder met Steelaansluiting is gemaakt om staand uw vloer te kunnen behandelen. Door de flexibele steelaansluiting kunt u goed uw vloer behandelen i.c.m. een oliespons of handpad om uw olie of onderhoudsolie te verwerken. Door een soort klitteband blijft de oliespons of handpad goed zitten onder de padhouder.

De voordelen van dit product zijn:

  • Zeer geschikt voor grotere oppervlakten
  • Handig voor het handmatig aanbrengen, reinigen of onderhouden van vloeren
  • volledig afgestemd op de verwerking van olieproducten
  • Ideaal omdat het staand kan worden gebruikt

2 beoordelingen voor Padhouder met Steelaansluiting

4,5 Waardering
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Werkt erg fijn samen met de spons

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...