Inleg voor Lakbak

Vanaf:  5,95

Deze inleg kun je gebruiken voor een lakbak van 10 of 25cm.

Set van 5 stuks

Koop dit product en verdien tot wel 16 Spaarpunten.

De inleg voor 10cm en 25cm lakbak zijn erg handig wanneer je verf, lak of olie wilt verwerken. Deze handige inleg voor lakbakken van 10 of 25cm zijn speciaal ontwikkeld om bak meer malen te kunnen gebruiken en bespaart zo kosten en milieu. Daarnaast zijn de inlegbakken geschikt voor alle watergedragen- en olie producten .

TOEPASSING

De inleg kan worden gebruikt in de 10 en 25cm lakbaken en zijn ideaal voor het verwerken van verf-, lak- en olieproducten.

EIGENSCHAPPEN
  • Zeer geschikt voor watergedragen lak- en olie producten
  • Ecologisch verantwoord
  • Sterk en handig in gebruik
  • Vormt zich mee met de ribben van lakbak
  • Makkelijk te verwijderen
  • Wordt geleverd per 5 stuks.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...