Rigostep GRONDLAK #5020 voor Skylt

(4 klantbeoordelingen)

Vanaf:  36,95

Rigostep Skylt Grondlak #5020 is de grondlak voor onder Rigostep Skylt en is makkelijk in gebruik op een groter vlak en om optimaal te kunnen verwerken zonder aanzetten.

LET OP! Dit is de Skylt Grondlak en moet afgewerkt  worden met  Skylt Original Lak #5510 

Koop dit product en verdien tot wel 272 Spaarpunten.

LET OP! Dit is de Skylt Grondlak en moet afgewerkt  worden met  Skylt Original Lak #5510 

Rigostep Skylt Grondlak #5020 is de Grondlak voor onder Rigostep Skylt Original Lak #5510. De Skylt Grondlak is makkelijk in gebruik op een groter vlak. Het is immers maar 1 component, mengen met harder is hierbij niet nodig. Skylt Grondlak van Rigostep is verder zo ingesteld om optimaal te kunnen verwerken zonder aanzetten.

Skylt Grondlak #5020 is de grondlak die net als Rigostep Skylt Original Lak #5510 de houtgloed niet verdiept, het hout blijft de originele optiek in principe volledig behouden. Skylt Grondlak #5020 is alleen geschikt voor lichtgekleurd hout, zoals eiken en naaldhout. Men past 1 laag Skylt grondlak toe onder de Skylt Original. Op lichte houtsoorten kan men natuurlijk ook met Skylt Titanium #5550 afwerken, echter de kleur van het hout zal dan alsnog iets verdiepen. Als deze verdieping / op-kleuring echt wenselijk is, kan men uit dat oogpunt beter 3 x Skylt Titanium #5550 opzetten.

De systeemopbouw is als volgt als men werkt met Skylt Grondlak #5020:

– voorschuren P120; -1 x Skylt Grondlak #5020
– Na 3 á 4 uur aflakken met 2 lagen Skylt Original.

Rigostep adviseert niet te schuren na laag 1 maar pas na laag 2 (Skylt of grondlak), omdat men dan de hele opbouw weer weg kan schuren. Het oppervlak tussenschuren doet u met korrel P180-P240.

Verbruik: 8 – 12 m² per liter
Droogtijd: 3 tot 4 uren

pdf_iconTDS_SKYLT_Grondlak_5020_NL

4 beoordelingen voor Rigostep GRONDLAK #5020 voor Skylt

4,8 Waardering
1-4 van 4 beoordelingen
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...