Lobadur WS 2K Duo Mat

Vanaf:  55,90

Lobadur WS 2K Duo mat is een lak op waterbasis en geschikt voor, houten vloeren alsmede kurk-, linoleum- en PVC-vloerbedekkingen.

Koop dit product en verdien tot wel 426 Spaarpunten.

Lobadur® WS 2K Duo mat is een 2K polyurethaan parketlak op waterbasis. Voor een bijzonder hoge belasting. Of het nu gaat om een feestzaal, kantoor of woning: Deze zeer emissiearme (EC1 R Plus gecertificeerd) lak is de juiste. Elastisch, uitstekende chemicaliën- en slijtweerstand.

  • Veilige en eenvoudige verwerking
  • Universeel op diverse ondergronden inzetbaar
  • Uitstekende slijtvastheid

Gebruik op parket en houten vloeren:
Ondergrond professioneel voorbereiden en voorzien van grondlak. De voorgeschreven droogtijd van de grondlak aanhouden.
Lak rollen. Droging. Tussenschuren. Tweede laklaag rollen

Loba WS 2K is ook geschikt voor kurk-, linoleum- en PVC-vloerbedekkingen
• A-component schudden, in de verhouding 5:1 de harder toevoegen en door te schudden inmengen. Indien er kleinere hoeveelheden gemengd moeten worden de Mengbeker gebruiken of afwegen. Na het mengen 2 uur verwerkbaar.
• Het oppervlak moet professioneel geschuurd zijn, houtvochtigheid max. 12%.
• De vloer moet droog en vrij van eventuele oude lagen, olie, vet, siliconen, schuurstof en andere vervuilingen zijn. kamertemperatuur +15°C tot +25°C, relatieve luchtvochtigheid 40% tot 75%, materiaaltemperatuur +18°C tot +25°C. Werkruimte voldoende ventileren.
• Materiaal goed schudden.
• Algemene en productspecifieke werkbeschermingen in acht houden. Nadere aanwijzingen bevinden zich in de GISCODE
gebaseerde gebruiksaanwijzingen, die op www.wingis-online.de verkrijgbaar zijn.

Gebruik op kurk:
Pas na voldoende afbindtijd van de lijm lakken.
Onbehandelde natuurkurk:
• Drie lagen lak rollen.
• Na de eerste laag droging overnacht (reduceert het gevaar van het opzwellen van het granulaat).
• Tussenschuren voor de laatste laklaag.
Machinaal voorgelakt kurk
Gebruiksaanwijzing van de kurkleverancier in acht nemen. Bij het nalakken na het tussenschuren één tot twee lagen lak aanbrengen met de roller
Renovatie / Nalakken oude laklagen Intensief reinigen met LOBACARE® CareRemover. Het gebruik van een éénschijfsmachine met een LOBATOOL Speciaal-pad groen is noodzakelijk. Resten van onderhoudsmiddelen moeten compleet verwijderd zijn, slecht geringe resten zullen de hechting van de lak verstoren. Nawissen met zuiver water (neutraliseren). Na droging grondig tussenschuren. Lak in één tot twee lagen aanbrengen met de roller
Linoleum en PVC:
Intensieve reiniging met CareRemover. Het gebruik van een éénschijfsmachine met een LOBATOOL Speciaal-pad groen is noodzakelijk. Resten van onderhoudsmiddelen moeten compleet verwijderd zijn, slechts geringe resten zullen de hechting van de lak verstoren. Nawissen met zuiver water (neutraliseren). Droging. Één laag lak rollen. Machinaal voorgelakte vloerbedekkingen moeten na de intensieve reiniging met een LOBATOOL schuurvlies gematteerd worden (1 schuurvlies is genoeg voor ca. 20m²).

Verpakking: 1 en 5 kilo
Glansgradatie: half mat en mat
Verbruik: 8 – 10 m²/ltr

pdf_iconLobadur WS 2K Duo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...