Skylt Titanium 2K Lak #5550

(7 klantbeoordelingen)

Vanaf:  49,95

Skylt Titanium 2K Lak #5550 is een 2 componenten high solid polyurethaan lak op waterbasis is speciaal ontwikkeld als laatste afwerklaag..

Koop dit product en verdien tot wel 386 Spaarpunten.

Skylt Titanium 2K Lak #5550 geeft een unieke onbehandelde uitstraling en laat een ultra matte laklaag achter. De Skylt Titanium kan erg goed worden toegepast op donkere houtsoorten, vanwege zijn ultra matte maar toch heldere uitstraling.

Skylt Titanium 2K Lak #5550 wordt geleverd met een A en B component. Voor een nog sterkere, slijtvaste en krasbestendige afwerklaag, kunt u 2 lagen Skylt Original 2K Lak #5510 aanbrengen en als afwerklaag 1 laag Skylt Titanium. De Titanium zorgt er ook voor dat er minder glansstrepen ontstaan.
Let op! Op eiken kan de Skylt titanium donkerder uitslaan, breng op eiken daarom altijd eerst 2 lagen Skylt Original aan. Gebruik vervolgens de Skylt Titanium als laatste afwerklaag.

Skylt Titanium kan net als de Original variant, worden aangebracht op:

  • parket/ planken vloeren
  • kurkvloeren
  • meubelen
  • linoleum
  • betonlookvloeren.

Voor het gebruik, de Skylt Titanium eerst tijdig op kamertemperatuur brengen.
Het oppervlak dient schoon, droog, was en vet vrij te zijn voordat de Rigostep Skylt Titanium wordt aangebracht.
U dient component A goed te schudden en over te gieten in een lakemmer. Voeg roerend component B toe en meng de 2 componenten goed door elkaar heen. Laat het mengsel 10 minuten rusten en roer de Rigostep Skylt Titanium dan nogmaals goed door.
Wanneer beide componenten met elkaar vermengd zijn, heeft u ongeveer 2 tot 3 uur de tijd om het toe te passen. Verwerk Skylt Titanium niet bij een tempratuur onder de 10 graden of boven de 30 graden.
Breng de Skylt Titanium in gelijkmatige banen of vakken aan. Een volledige benatting droogt minder snel aan en vloeit beter uit, waardoor u meer tijd heeft voor het maken van nat-in-nat aansluitingen.
Tussen schuren is niet nodig voor de hechting, indien er opkomende haren van het hout overeind komen te staan, geeft schuren met een hoge korrel (120) wel een gladder resultaat.
Dek na de laatste Skylt laag de het oppervlak niet af voor 14 dagen! Het oppervlak mag na de laatste Skylt Titanium laag de eerste 14 dagen niet in aanraking komen met water!
Gereedschap kunt u schoonmaken met aceton, nadat de lak is uitgehard.
Op kaal of geschuurd hout hoeft u met de Rigostep Skylt Titanium maar 2 lagen lak aan te brengen. Skylt Titanium hoeft niet in de polish gezet te worden. Kleine krasjes en beschadigingen horen nou eenmaal bij de karakteristieken van de lak. Om het aspect van de onbehandelde uitstraling te behouden kunt u Rigostep Skylt Conditioner gebruiken. U dient een kleine hoeveelheid van de Skylt Conditioner toe te voegen aan het water wanneer u de vloer gaat dweilen.

Rendement:
In de regel breng je de bij de
– 1e laklaag ongeveer 1:8 aan (1 liter op 8 m²) ≈ 125 gram nat/m²
– 2e laklaag ongeveer 1:10 aan (1 liter op 10 m²) ≈ 100 gram nat/m²
– 3e laklaag ongeveer 1:12 aan (1 liter op 12 m²) ≈ 85 gram nat/m²
Overlakbaar na: 5 – 6 uur
Schuurbaar na: 8 uur
Licht belastbaar na: 12 – 16 uur
Volledig belastbaar na: 7 – 14 dagen

pdf_iconRigostep-Skylt-Titanium-Lak-5550

7 beoordelingen voor Skylt Titanium 2K Lak #5550

4,6 Waardering
1-5 van 7 beoordelingen
  1. blijft veel strepen zien op tropen hout als je er met de hand overheen gaat helaas. en heb hem redelijk dik uit grolt zoals product blad adviseert online maar toch zie je aan zetten . op kleinere meubels is het minder zichtbaar gelukkig

  2. Mooi product en resultaat.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...