Pall-X 350 2C Hechtprimer

 79,95

Pallmann Pall-X 350 grondlak is een watergedragen 2-componenten PU hechtprimer om meerlaags kant-en-klaar parket te voorzien van een nieuwe laklaag.

Koop dit product en verdien 160 Spaarpunten!

Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer grondlak is een watergedragen 2-componenten PU hechtprimer om meerlaags kant-en-klaar parket te voorzien van een nieuwe laklaag. Deze 2K-PU-Primer zorgt voor een optimaal hechtende verbinding tussen het bestaande oppervlak en de nieuwe laklaag. Tussentijds schuren is niet meer nodig.

  • Snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Rol- en spatelbaar
  • Kan op iedere bestaande gelakte ondergrond

Bij gelakte of geoliede houten vloeren en bij alle vloeren, die voorzien zijn van een beschermlaag dient een grondreiniging met de Pallmann Clean Strong doorgevoerd te worden. Het te bewerken oppervlak moet vrij zijn van stof, vet, olie, oude onderhoudsmiddelen en ander vuil.

1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. De componenten A en B in de mengverhouding 3:1 grondig mengen in een lakemmer. Aansluitend het mengsel 5 minuten laten rusten.
2. Pallmann Pall-X 350 A/B met een roller gelijkmatig aanbrengen. Verbruik ca. 10 – 20 g/m². Het is belangrijk dat de laag gelijkmatig aangebracht wordt en er geen oneffenheden op het oppervlak optreden. Als alternatief kan Pall-X 350 A/B twee keer met de spatel aangebracht worden. Verbruik ca. 10 g/m² per laag.
3. Het voorbehandelde oppervlak is overlakbaar na ca. 1 uur. De eerste laklaag moet binnen 4 uur worden aangebracht.
4. Het voorbehandelde oppervlak kan dan met Pallmann Pall-X 96 of Pallmann Pall-X 98 volgens de richtlijnen van het product te worden gelakt.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Verpakking: 1 ltr
Verbruik: 40 m²/ltr
opentijd: 1 uur
overlakbaar: na 1 uur

pdf_iconPALLMANN PALL-X 350 NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...