Pallmann Clean Strong Grundreiniger

Vanaf:  14,95

Pallmann Clean Strong Grundreiniger is een watergedragen reinigingsmiddel, die sterke verontreinigingen goed verwijdert en zo een zeer goede basis creëert voor verder onderhoud.

Koop dit product en verdien tot wel 246 Spaarpunten.

Pallmann Clean Strong Grundreiniger is een intensieve reiniger die sterke verontreinigingen goed verwijderd en zo een perfecte basis creëert voor verder onderhoud.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • PH-waarde ca. 10
  • Formaldehydevrij

Geschikt voor de oppervlaktereiniging van o. a.:

  • gelakte parketvloeren
  • gelakte kurkvloeren
  • kant en klaar parket
  • PVC
  • natuursteenvloeren

1. Verpakking voor gebruik goed schudden.
2. Pallmann Grundreiniger, afhankelijk van de vervuilings-graad, aanbrengen.
3. Ca. 20 – 100 ml in 10 liter water oplossen en met een multimop of lap gelijkmatig op de te reinigen vloer aanbrengen.
4. Ca. 2 tot 5 minuten laten inwerken en met een borstel krachtig inwrijven.
5. Het opgeloste vuil verwijderen en met schoon water 2x naspoelen. Bij bijzonder hardnekkig vuil, de procedure zo nodig herhalen.
6. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Met Pallmann Finish Care is de oppervlakte optimaal beschermd en het uiterlijk blijft behouden. Het verbruik en de frequentie van onderhoud zijn afhankelijk van het gebruik en de vervuilingsgraad van uw vloer.

Verpakking: kunststof flacon
Inhoud: 0,75 liter
Houdbaarheid: ca. 12 maanden
Kleur: transparant
Verbruik: 20 – 100 ml op 10 liter

pdf_iconpallmann-clean-strong-grundreiniger

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...