Lecol OH 49 Clean

(15 klantbeoordelingen)

 10,95

Lecol OH 49 Clean is een mild, huid en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel  voor het reinigen van van gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen en kunststofvloeren.

Koop dit product en verdien 22 Spaarpunten!

Lecol OH 49 Clean is een mild, huid en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel. Het concentraat kunt u oplossen in water in elke verhouding naar gelang van de vervuiling. Lecol OH 49 heeft een aangename geur en is vuil- en vet oplossend

Lecol OH 49 Clean is uitermate geschikt voor het reinigen van:

  • gelakte en geoliede vloeren,
  • tegels,
  • wanden,
  • ramen
  • kunststofvloeren.

Met de hand:
Ca. 50-100 ml Lecol Clean OH49 aan 10 liter water toevoegen en daarmee het oppervlak behandelen. Naspoelen of droogwrijven is alleen bij glas noodzakelijk.
Machinaal reinigen:
Afhankelijk van de vervuiling met water verdunt toepassen. Het opgeloste vuil afnemen voor het is opgedroogd. Om het schuimen bij het vuilafnemen te
reduceren, ca. 10 ml. antischuimmiddel aan het waterreservoir toevoegen.

Droogtijd: N.v.t.
Materiaalverbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 50-100 ml Lecol Clean OH49 op 10 liter water voor 100 m2, bij sterkere vervuiling meer toevoegen.
Bevat: Anionische – niet ionische tenside, bindmiddel en geurstoffen.
pH-waarde: Geconcentreerd ca. 7,5.
Verpakking: Doos 1000 ml/flacon.

pdf_iconLecol OH49 Clean

15 beoordelingen voor Lecol OH 49 Clean

4,6 Waardering
1-5 van 15 beoordelingen
 1. Snelle levering

 2. Vloer wordt mooi mat schoon.

 3. Heel goed ik gebruik het al jaren

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...