Pall-X 96 Parketlak

 149,95

Pallmann Pall-X 96 is een watergedragen 1-component parketlak voor zwaar belaste parketvloeren, goed bestand tegen mechanische en chemische belasting.

Koop dit product en verdien tot wel 300 Spaarpunten.

Pall-X 96 is een 1-component parketlak is makkelijk te verwerken en uitermate geschikt voor zowel woningen als projectmatig gebruik. Door de snelle droging en de slijtvastheid is Pall-X 96 de perfecte keuze.

Deze parketlak is geschikt voor het afwerken van:

 • geschuurde parketvloeren,
 • parket op vloerverwarming,
 • houten elementen bij binnen timmerwerk
 • geschuurde massief houten meubels

Productvoordelen:

 • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
 • Gebruiksklaar
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Goed te rollen
 • Zeer goed vulvermogen
 • Zeer snel droog
 • Zeer slijtvast

De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine Pallmann Cobra of Pallmann Spider, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en de voegen en spijkergaatjes met Pall-X Kitt kitten.
Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine of Pallmann Spider) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120 (éénschijfschuurmachine, Pallmann Spider of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil. Daarna de voor de vloer geschikte Pallmann grondering gebruiken. Alle grondlakken moeten dezelfde dag afgewerkt worden. Ze mogen niet worden geschuurd.

1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone lakemmer overgieten.
2. Pall-X 96 met de Pallmann lakroller (microvezel 25 cm) gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een 3e laag worden aangebracht. Dit geldt ook voor natuurkurk, altijd 3 lagen aanbrengen.
3. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 2 uur. Droogtijd bij de opbouw van 3 lagen: 1e laag ca. 2 uur 2e laag ca. 3 uur.
4. Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet of multilochpad korrel 120 nodig.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Verpakking: Can 5 ltr
Verbruik: 10 m²/ltr
Schuurbaar: na 2 uur
Overlakbaar: na 2 uur
Eindsterkte lak: na 10 – 12 dagen

PALL-X 96 NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...