Pall-X Zero A+B

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  74,95

Pallmann Pall-X Zero A+B is een watergedragen blank blijvende 2 componenten parketlak voor zeer zwaar belaste parketvloeren ook geschikt voor gebruik in de industriële sector.

Koop dit product en verdien tot wel 466 Spaarpunten.

Pallmann Pall-X Zero is een extreem matte watergedragen 2K-PU lak. Pallmann Pall-X Zero is zeer makkelijk te verwerken en kan streeploos worden aangebracht. De zeer matte uitstraling past volledig bij de huidige eisen voor parketafwerkingen. In combinatie met Pallmann Pall-X Pure geeft de Pallmann Pall-X Zero een onbehandelde uitstraling.

Productvoordelen zijn:

 • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
 • Uitstekend vulvermogen
 • Snel droog
 • Makkelijk te verwerken
 • Zeer slijtvast
 • EMICODE EC 1 PLUS / zeer emissiearm

De lak is geschikt voor:

 • Geschuurde parket- en houten vloeren in zwaar belaste ruimtes
 • Houten vloeren in interieurbouw
 • Parket op vloerverwarming
 • Volledig geschuurd kant-en-klaar parket

1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone Lakemmer overgieten.
2. Component A in schone lakemmer overgieten, component B (harder) toevoegen en direct mengen voor tenminste 2 minuten. Alternatief: Component A grondig schudden en component B (harder) toevoegen. Vervolgens het mengsel direct minimaal 2 minuten d.m.v. intensief bewegen van de emmer (met draaiende bewegingen om de as van het hengsel) mengen, daarna 20 minuten laten rusten – aansluitend de bijgeleverde zeef plaatsen in de hals van de can.
3. Pallmann Pall-X Zero A+B met de Microvezel rollerset gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een derde laag worden aangebracht.
4. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 4- 5 uur
5. Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet korrel 120 nodig.
6. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.
7. Lakken van grote oppervlaktes. Om glansgraad verschillen te vermijden adviseren wij meerdere verpakkingen samen in een grote emmer of ton te gieten, deze goed machinaal te mengen, daarnaast bij de verwerking goed op te letten dat op het gehele oppervlak een zelfde laagdikte (ca. 100- 120 ml/m²) aangebracht wordt.

Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

pdf_iconPALLMANN PALL-X ZERO NL

1 beoordeling voor Pall-X Zero A+B

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
 1. Levering volgens afspraak, product nog niet gebruikt, maar zit ook een jaar op onze houten vloer en ziet er nog perfect uit

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...