Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K White #5051

 78,95

Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K White #5051 is een uniek product voor het creëren van een vloer met een olie uiterlijk, maar doordat deze olie overlakbaar is heb je uiteindelijk het gemak van een lak.

Koop dit product en verdien 158 Spaarpunten!

Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K White #5051 is een uniek product voor het creëren van een vloer met een olie uiterlijk, maar doordat deze olie overlakbaar is heb je uiteindelijk het gemak van een lak. Bovendien is de Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K direct na GOED DROOGWRIJVEN overlakbaar met Skylt Original 2K Lak of Skylt Titanium 2K Lak.

UNIEKE KENMERKEN

  • Direct overlakbaar. Geen droogtijd.
  • Het uiterlijk van olie, de bescherming van lak.
  • De lak blijft absoluut onzichtbaar.
  • Laat hout de natuurlijke uitstraling behouden.
  • Aanzetvrij.

De Skylt Overlakbare Kleurolie kun je in kleuren met alle Rigostep Kleurpigmenten voor het aanzetvrij kleuren van hout. Maak op onbekende ondergronden altijd eerst een proefvlak

Voeg, in het geval van een 2K lak, de verharder toe aan de lak in fles/can en schud goed door, schenk de lak uit in een lakbak en laat de lak ca 10 minuten “rusten”. Roer om alvorens aan het lakken te beginnen.
De potlife (de tijd dat de lak te gebruiken is na het mengen met de verharder is ca 2 á 3 uur. Zelfs als de lak daarna nog gewoon vloeibaar lijkt niet meer verwerken. Restjes ook niet verwerken/opwerken in een volgende laklaag.

Lak in banen of vakken, opzetten, verdelen en uitrollen. Een volle laag geeft een betere benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, waardoor er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen, zodat aanzetten en kleurverschillen worden voorkomen. Zorg ervoor dat de randen van banen of vakken steeds vol worden aangezet. Dun uitgerolde randen drogen snel aan met als gevolg minder benatting en minder kleuring, waardoor lichtere strepen kunnen ontstaan. Ook het insluiten van lucht kan leiden tot een wat wittige waas onder de lak.

Verbruik: 30-50m2 per liter
De droogtijd tussen het aanbrengen van 1-componentige laklagen is, bij 20°C, 65% relatieve luchtvochtigheid en normale laagdikte, gemiddeld 1 á 2 uur en van 2-componentige laklagen gemiddeld 3 tot 4 uur. Altijd pas een volgende laag aanbrengen als de vorige laag voldoende droog is. Het insluiten van een niet voldoende droge laag kan leiden tot defecten.

pdf_iconBekijk de PDF voor meer informatie: Rigostep-Skylt-Overlakbare-Kleurolie-2k

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K White #5051” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...