Lobadur WS EasyFinish half mat

Vanaf:  34,95

De Loba WS EasyFinish half mat is een 1K parketlak op waterbasis die elastisch is en beschikt over een goede slijtweerstand.

Koop dit product en verdien tot wel 298 Spaarpunten.

1K parketlak op waterbasis Voor sterke belasting Op miljoenen m² bewezen is deze lak met betrekking tot zijn bestendigheit vergelijkbaar met 2k producten. Elastisch, goede chemicaliën- en slijtweerstand.

Voordelen van dit product zijn:

  •  Wereldwijd ieder jaar op miljoenen m² toegepast
  • Universeel op diverse ondergronden inzetbaar
  • Premiumkwaliteit tegen een redelijke prijs
  • Bewezen systeem
  • Universeel talent met maximale zekerheid bij de verwerking
  • Vergelijkbaar met 2K lakken

Zorg ervoor dat het oppervlak goed is geschuurd en dat vervuilingen zoals schuurstof, vet en overige lagen olie zijn verwijdert.
Zorg tijdens het aanbrengen van de Loba WS EasyFinish dat u voldoende ventileert.
Goed schudden voor gebruik en u kan het product aanbrengen vanuit een emmer met een lakroller.
Binnen 24 uur is het oppervlak droog voor een eventuele tussenschuur beurt. Alleen door de vloer tussentijds te schuren kan de vloer overgelakt worden. Door het tussenschuren voor de laatste laklaag wordt een gelijkmatiger oppervlak bereikt. Multihole P180 gebruiken, sporen en krassen van te grove schuurmiddelen worden bij het overlakken zeker niet geëgaliseerd.
Voor het overlakken zorgvuldig stofvrij maken.

Verpakking: 1 en 5 liter.
Glansgradatie: halfmat en mat.
Verbruik: 8-10 m2/liter.

pdf_iconlobadur_ws_easyfinish_halfmat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...