Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Mat

Vanaf:  43,95

Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Mat is een snel drogende afwerking voor uw houten oppervlak op basis van natuurlijke oliën en wassen. Het is eenvoudig in 2 lagen aan te brengen.

Koop dit product en verdien tot wel 258 Spaarpunten.

Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Mat

De Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Mat creëert een kleurloze bescherming voor de meeste houten vloeren. Deze afwerking droogt sneller dan de Osmo Hardwaxolie 3062 Mat. De Rapid is een op olie en was gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. Het product maakt gebruik van een twee-laags systeem, de eerste laag trekt volledig in het hout, de tweede laag hard uit in de bovenste poriën van het hout. De uitstraling die het oppervlak krijgt is zeer natuurlijk, het product benadrukt namelijk de kleur van het hout. Door het onbehandelde hout nat te maken krijgt u een indruk van de uitstraling na behandeling met Osmo Hardwaxolie 3262, er wordt na behandeling een permanente wet-look gecreëerd. Dit geldt wanneer alleen de Hardwaxolie Rapid wordt gebruikt. Wanneer u eerst een kleur aanbrengt en daarna een laag met de Rapid op het hout wordt er geen wet-look effect gecreëerd. Dankzij de sneldrogende eigenschappen van de Rapid is het mogelijk om binnen 4-6 uur een volledig afgewerkt oppervlak te creëren.

Hardwaxolie Rapid Sneldrogend

De Hardwaxolie Rapid is de sneldrogende variant van de Hardwaxolie Original en dient daardoor op precies dezelfde manier te worden aangebracht. In twee dagen, met twee lagen kunt u het houten oppervlak behandelen met Osmo Rapid en is deze helemaal klaar voor gebruik. Per laag heeft de Hardwaxolie Rapid een droogtijd van 4 tot 6 uur.

Osmo 3262 Onderhoud

Een vloer die behandeld is met de Hardwaxolie 3262 Mat dient ook onderhouden te worden. Het is aan te raden om wekelijks of één keer per twee weken de vloer te dweilen met de Osmo Wisch-Fix. Dit product is gebaseerd op zepen van natuurlijke oliën. Het product voedt de vloer omdat het een klein aandeel was bevat. Na een tijd de vloer gebruikt te hebben kan het zijn dat de vloer wat gaat slijten. Om deze plekken op te frissen kan de Osmo Onderhoudswas plaatselijk worden aangebracht.

Wanneer de vloer na vele jaren weer een nieuwe laag kan gebruiken kan de vloer worden gereinigd met de Osmo Intensiefreiniger en daarna behandeld worden met de Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat. Deze Onderhoudsolie hecht goed op al behandelde oppervlakken en zorgt voor een nieuwe beschermlaag voor het hout.

Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Uitlegvideo

Let op: Doeken die zijn gebruikt voor het aanbrengen of uitpoetsen van de Hardwaxolie moeten worden uitgespoeld met water omdat deze een zelfontbrandingsrisico met zich meedragen. Spoel de doeken daarom altijd uit met water voordat u deze weggooit in de prullenbak.

Hardwaxolie aanbrengen

1. Het product 2 minuten goed doorroeren. Na het openen van het blik zijn de Olie en Was namelijk gescheiden. Altijd eerst een test maken op het oppervlak om te kijken of het resultaat het gewenste effect heeft.

2. De eerste laag Hardwaxolie Rapid dun aanbrengen met een roller of vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout.

3. Fouten die tijdens het aanbrengen zijn ontstaan kunnen tot 15 minuten na het aanbrengen op het natte oppervlak worden bijgewerkt. Denk hierbij aan aanzetstrepen van een roller, of haren van een kwast.

4. De droging van de eerste laag in duurt ongeveer. 4-5 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

5. Tweede afwerklaag aanbrengen. Deze hetzelfde aanbrengen als de eerste laag.

6. Droging in ca. 4-5 uur; zie punt 3.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Hardwaxolie Rapid 3262 Mat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...