Royl Oil 2K #4561 White

(1 klantbeoordeling)

 66,95

Royl Oil 2K #4561 White is de snelst drogende olie in de markt, is na 24 uur droog en bestendig voor gebruik.

Koop dit product en verdien 134 Spaarpunten!

Royl Oil 2K #4561 White OLIE VAN KONINGSKLASSE

ROYL OIL 2K is de snelst drogende olie in de markt, want droog en bestendig na 24 uur. Het kan in één keer over de hele vloer worden aangebracht en droog gewreven, dus je hoeft niet in delen te werken.

Voordelen voor de eindgebruiker:

  • Vloer direct weer in gebruik te nemen, na 16 uur vochtbestendig.
  • Bio-based product, bevat geen oplosmiddelen, is voor minimaal 90% gemaakt van plantaardige grondstoffen.
  • Beschikbaar in 45 standaard kleuren.
  • Kleuren onderling vermengbaar.
  • Download de kleuren voor een eerste indruk.
  • Speciale kleuren op bestelling beschikbaar.
  • Geschikt voor vloerverwarming.

Stap 1:
Hout dient egaal geschuurd te zijn (laatste schuurgang met mono schijf machine: korrel 120; multischijf machine: korrel 80) en verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Stap 2:
Kleuren. Kan worden gekleurd met 28 Kleurpigmenten. Gangbaar is om 1 blikje pigment bij 1 liter basisolie te voegen. Je kunt naar behoefte ook meer of minder pigment toevoegen. Maximaal 2 pigmenten toevoegen.
Stap 3:
Verwerking. Giet de B-component al roerend door de A-component en meng goed door. Mengverhouding 900 ml A + 100 ml B component. Houd rekening met een potlife van 3 uur, daarna wordt Royl 2K taaier en stugger in de verwerking.
Stap A – Royl Oil 2K dun (normaal en sterk zuigend hout) tot zeer dun (weinig zuigend hout) over het oppervlak verdelen met Oliespons, Kwast of Roller
Stap B – Ca. 20 minuten laten intrekken. Droogvallende plaatsen tussentijds bij oliën. Daarna inwrijven met een Padhouder met handgreep of Padhouder met steelaansluiting met Beige Pad. Wrijf in een rustig tempo.
Stap C – Tot slot de vloer droogwrijven. Gebruik daarvoor een Witte pad met daaronder goed absorberende Droogwrijfdoeken. Vervang verzadigde doeken tijdig door nieuwe. Denk er aan de vloer ook in de vellingen en langs de plinten goed droog te wrijven. Mag geen film vormen op het hout. Olie hoort in het hout en niet op het hout.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Kleur: Clear #4560
Glansgraad: mat
Geur: Natuurlijke oliën
Vaste stof: 100%
Viscositeit/vloeibaarheid: goed schenkbaar
Verbruik: 30-40 m2 / liter, afhankelijk van de ondergrond
Potlife: 2 -3 uur
Licht belastbaar: 6-12 uur
Volledig belastbaar: 24 uur (de eerste week niet afdekken)

pdf_iconRigoStep Royl 2K Basic White

1 beoordeling voor Royl Oil 2K #4561 White

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
  1. Heel goed spul doet wat het beloofd

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...