Lobasol 2K Impact Oil Naturel

Vanaf:  78,95

De Lobasol 2K Impact Oil Naturel zorgt voor een beperkt onderhoud en uw vloer is beter bestand tegen water en chemicaliën.

Koop dit product en verdien tot wel 386 Spaarpunten.

De Lobasol 2K Impact Oil Naturel is een natuurlijke vloerolie geschikt voor woningen en openbare gebouwen met de hoogste belasting. Ook is dit product uiterst geschikt voor natte ruimten. De ImpactOil zorgt voor een beperkt onderhoud en uw vloer is beter bestand tegen water en chemicaliën. Het is 100% stof en oplosmiddelvrij. De ImpactOil beschikt over een gecertificeerde antislipwerking volgens BGR 181 voor werkvloeren.

De voordelen op een rijtje:

  • Geschikt voor hoge belasting
  • Geschikt voor natte ruimten
  • Bestand tegen water en chemicaliën
  • 100% oplosmiddelvrij
  • Gecertificeerd antislip

Schud de ImpactOil eerst goed door elkaar.
Meng de olie met de harder 10:1.
Zorg ervoor dat het oppervlak van te voren goed is geschuurd en de houtvochtigheid mag maximaal 12% zijn. Verder moet de vloer droog en vrij zijn van eventuele oude lagen olie, schuurstof en vet.
Gebruik voor het aanbrengen van de Olie een emmer.
Breng vervolgens de olie aan op de vloer, de inwerktijd bedraagt 1 uur en vervolgens raden wij u aan om de vloer na te poetsen met een éénschrijfsmachine met een beige pad.
De vloer is weer begaanbaar na 12 uur.

Verpakking: 0,75 en 2,5 kg.
Verbruik: 30-60 ml (g) m2. (afhankelijk van het zuigend vermogen van de ondergrond)
Beloopbaar: na 12 uur
Doorgehard na 7 dagen
Naast deze transparante versie is er ook een color versie in 18 kleuren leverbaar

pdf_iconLobasol HS ImpactOil 2K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...