Osmo Blanke Was 1101

Vanaf:  25,95

Osmo Blanke Was 1101 is geschikt voor de bescherming van hardhout binnenshuis: Wandbekleding, houten vloeren, meubels en kinderspeelgoed. Vanwege de goede waterafstotende werking is het ook zeer geschikt voor de behandeling van hout in vochtige ruimtes, zoals keukens, badkamers en zwembaden.

Koop dit product en verdien tot wel 154 Spaarpunten.

Osmo Blanke Was 1101

De Osmo Blanke Was 1101 is het product om hardhout en tropische houtsoorten mee te behandelen. Dit zijn over het algemeen donkere houtsoorten, die vettiger zijn dan andere houtsoorten. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn Meranti, Wengé en Merbau. Hardhoutsoorten (tropische houtsoorten) hebben vaak de eigenschap, dat zij lastiger producten zoals Osmo Hardwaxolie opnemen. Daardoor heeft Osmo de Blanke was bedacht, deze is geschikt voor de meeste hardhoutsoorten.

Osmo Blanke Was is een op olie en was gebaseerd product maar met een minimaal aandeel was. Dit komt ten goede voor de hardhoutsoorten, omdat deze al wat vettiger zijn van zichzelf. Door het kleine aandeel was is het voor de hardhoutsoorten makkelijker om de Blanke Was op te nemen. Vanwege de goede waterafstotende werking is het ook zeer geschikt voor de behandeling van hout in vochtige ruimtes, zoals keukens, badkamers en zwembaden. Na behandeling beschermt de hardhoutolie tegen slijtage, vuil en vochtigheid en is plaatselijk bij te werken.

Belangrijk: Maak altijd eerst een testje op het houtoppervlak, om te kijken of de vloer het product goed opneemt en om te zien wat het resultaat wordt.

Voordelen Osmo Blanke Was

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Speciaal voor inhoudsstofrijke tropische hardhoutsoorten
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Beschermt tegen vocht en vuil

Onderhoud Osmo Blanke Was

Na de behandeling met de Osmo Blanke Was is het van belang dat de vloer ook onderhouden wordt. Dit zal zorgen voor langer plezier van de houten vloer. De Osmo Wisch Fix is het middel om de houten vloer mee te dweilen en te reinigen. Het product bevat een klein aandeel was, dit zorgt er voor dat de vloer gevoed blijft. Het is aan te raden dit wekelijks tot tweewekelijks te gebruiken. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat looppaden en veelgebruikte delen van het oppervlak gaan slijten. In deze situatie is de Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en reinigingsmiddel is ideaal om te gebruiken. Het product is geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken en het verwijderen van vetvlekken.

Let op: Doeken die zijn gebruikt voor het aanbrengen of uitpoetsen van de Blanke Was moeten worden uitgespoeld met water omdat deze een zelfontbrandingsrisico met zich meedragen. Spoel de doeken daarom altijd uit met water voordat u deze weggooit in de prullenbak.

1. Het product 2 minuten goed doorroeren. Na het openen van het blik zijn de Olie en Was namelijk gescheiden.

2. Altijd eerst een test maken op het oppervlak om te kijken of het resultaat het gewenste effect heeft.

3. De eerste laag Blanke Was dun aanbrengen met een Microvezelroller of Kwast/ Vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout. Rol of kwast het product goed uit. Breng het altijd met de planken en de houtnerf mee.

4. Fouten die tijdens het aanbrengen zijn ontstaan kunnen tot 30 minuten na het aanbrengen op het natte oppervlak worden bijgewerkt. Denk hierbij aan aanzetstrepen van een roller, of haren van een kwast.

5. De droging van de eerste laag bedraagt ongeveer 12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

6. Tweede afwerklaag dun aanbrengen met een Microvezelroller of Kwast/ Vloerborstel. Laat het product 30 minuten drogen en vervolgens de overtollige olie afvegen.

7. Droging in ca. 12 uur; zie punt 5.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Blanke Was 1101” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...