Osmo Wisch Fix 8016

Vanaf:  21,95

Osmo Wisch Fix 8016 is het reinigingsmiddel voor vloeren die zijn behandeld met Osmo Hardwaxolie. Het voedt de vloer engszins doordat er een beetje Onderhoudswas is toegevoegd aan dit product.

Koop dit product en verdien tot wel 300 Spaarpunten.

Osmo Wisch Fix 8016

Met de Osmo Wisch Fix 8016 maakt u gemakkelijk de houten vloer schoon. De Wisch Fix is een geconcentreerd reiniging- en onderhoudsmiddel, het is zeer geschikt voor de reiniging van verschillende hout oppervlakken. Daarbij is dit dweilmiddel bijzonder geschikt voor oppervlakken die zijn behandeld met Osmo Hardwaxolie met of zonder een kleur. Het is aan te raden om het dweilmiddel, de Wisch Fix wekelijks tot twee keer per week te gebruiken. De werking is zeer effectief, het vuil wat u niet ziet wordt verwijderd en zorgt voor een langere levensduur van uw oppervlak. Bovendien hydrateert het de vloer en zorgt het ervoor dat deze niet uitdroogt.

In water oplosbaar dweilmiddel voor de dagelijkse reiniging verzorging – specifiek ontworpen voor geoliede en gewaxte houten vloeren. Het bevat zepen op basis van natuurlijke oliën. Het hout droogt niet uit bij het reinigen. Bij regelmatig gebruik, zorgt de uiterst effectieve Wisch Fix voor een minder onderhoudsgevoelig en anti-slip oppervlak. De in water oplosbare bestanddelen verminderen strepen en bouwen geen laag op. Zeer huidvriendelijk, vrij van kleurstoffen en aroma’s, biologisch afbreekbaar, oplosmiddel en emissie-vrij, draagt bij aan gezonder leven.

De Osmo Wisch Fix 8016 is verkrijgbaar in 1 en 5 Liter

Voordelen Wisch Fix

  • Zeer effectief reinigings- en onderhoudsmiddel
  • Voor regelmatige reiniging en onderhoud
  • Zepen op basis van natuurlijke oliën
  • Hydrateert de vloer en droogt het hout niet uit
  • Wordt aanbevolen voor vloeren die met Hardwaxolie behandeld zijn

Houten vloer dweilen met Wisch Fix

Voordat u het oppervlak gaat reinigen met de Wisch Fix is het belangrijk dat al het grove vuil eerst verwijderd wordt. Daarna kan er gedweild worden met de Wisch Fix. Hiervoor kan 1 dopje Wisch Fix gebruikt worden op 2L water. Dweil het hout niet te nat en zorg ervoor dat na het dweilen de vloer wel weer droog gemaakt wordt.

Houten vloer onderhoud

Het onderhouden van een houten vloer die behandeld is met de producten van Osmo gaat volgens een aantal stappen. De houten vloer dweilen met de Wisch Fix minimaal één keer per twee weken. Wanneer slijtage aantreedt op het oppervlak kan de vloer worden behandeld met de Vloeibare Onderhoudswas 3029. Ook vetvlekken, kunnen met de 3029 worden behandeld. Wanneer het oppervlak na meerdere jaren meer versleten is en de Vloeibare Onderhoudswas biedt geen resultaat meer, dient er overgestapt te worden naar de Onderhoudsolie. Met dit product geeft u de vloer weer een nieuwe laag, die weer zorgt voor een mooie uitstraling.

Onderhoudsset

De Wisch Fix zit ook verpakt in een handige Onderhoudsset. In deze set is ook de Vloeibare Onderhoudswas in spray vorm bijgevoegd, 3 microvezeldoekjes om het product aan te brengen en een handig informatie boekje zijn toegevoegd.

1. Voordat u gaat dweilen het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger.
2. Dweilmiddel klaar maken. Concentraat: 1 dopje Wisch-Fix op 2 liter water. Bij Machinaal schoonmaken of bij een hoge vervuilingsgraad kan de dosering worden verhoogd naar 1 dopje Wisch Fix op 1 liter water.
3. Het oppervlak klamvochtig dweilen en eventueel daarna droog dweilen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Wisch Fix 8016” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...