Osmo Onderhoudswas 3087 Wit 1 Liter

 30,95

Osmo Onderhoudswas 3087 Wit is zeer geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Het product is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken die zijn behandeld met Osmo Hardwaxolie 3040 Wit.

Koop dit product en verdien 62 Spaarpunten!

Osmo Onderhoudswas 3087 Wit

Osmo Onderhoudswas 3087 Wit is zeer geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Het product is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken die zijn behandeld met Osmo. Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van hardnekkige vlekken zoals vet of schoenpoets. Wanneer er slijtageplekken zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken 2 á 3 keer per jaar te behandelen. Het is zeer aan te raden om bij de Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel ook de Osmo Wisch Fix te gebruiken voor het reinigen van het hout oppervlak. Het product is zowel te gebruiken voor vloeren als voor meubels. Het verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een laag op te bouwen.

De Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel is beschikbaar in de varianten Kleurloos en Wit. De kleurloze variant is geschikt voor oppervlakken die als toplaag zijn behandeld met de kleurloze Hardwaxolie Original. De Osmo Onderhoudswas 3029 Naturel is geschikt voor vloeren die zijn behandeld Osmo Hardwaxolie 3032 Zijdemat of 3062 Mat.

Osmo Onderhoudswas Spray vorm 0,4L

Deze handige Spray is makkelijk voor het behandelen van meubeloppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen. Met de Spray verminderd u de ontstane slijtage plekken en frist u deze weer op. Bij het verwijderen van vlekken dient de Spray direct op de vervuilde ondergrond aangebracht te worden. Voor bijzonder hardnekkige vlekken een doek of pad gebruiken. Al het losgekomen vuil dient weggeveegd te worden.

Osmo Onderhoudsolie

Wij adviseren de Vloeibare Onderhoudswas plaatselijk aan te brengen op de slijtage plekken. Als u de behandelde vloer van een nieuwe beschermlaag wilt voorzien, kunt u kijken naar de Osmo Onderhoudsolie. Dit product is geschikt voor het behandelen van vloeren die in het verleden zijn behandeld met Osmo.

Verbruik: 80-100m2 1L

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch Fix

2. Ongeveer 2 theelepels per m2 aanbrengen op de slijtage plekken of vetvlekken. Het aanbrengen (flinterdun) gaat met een Handpad, Katoenen doeken of een enkelschijfsmachine (witte pad), de Onderhoudswas dient verdeelt te worden over de plekken.

3. Droging in ongeveer 30 a 40 minuten bij een goede ventilatie. Zorg er dus voor dat ramen en deuren worden opengezet, om het oppervlak optimaal te laten ventileren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Onderhoudswas 3087 Wit 1 Liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...