Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat

Vanaf:  39,95

Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat is ideaal voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag op met Osmo Hardwaxolie 3032 Zijdemat behandelde oppervlakken.

Koop dit product en verdien tot wel 190 Spaarpunten.

Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat

Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat is ideaal voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag op met Osmo Hardwaxolie 3032 Zijdemat behandelde oppervlakken. Het kan gebruikt worden op (massieve) houten delen, vloeren en werkbladen. Ook trappen en meubels die intensief worden gebruikt kunnen behandeld worden met de Osmo Onderhoudsolie. Het product wordt vooral aanbevolen wanneer Osmo Onderhoudswas niet meer het gewenste effect heeft. Dan kan de Onderhoudsolie het oppervlak weer een nieuwe beschermlaag geven. De Osmo Onderhoudsolie is de verdunde versie van de Osmo Hardwaxolie. Hierdoor hecht dit product beter op al behandelde oppervlakken.

Voor het aanbrengen van de Onderhoudsolie raden wij aan om het hout eerst te reinigen met de Osmo Intensiefreiniger. Deze krachtige reiniger zorgt ervoor dat het hout weer schoon is voor de behandeling.

Voordelen Osmo Onderhoudsolie

  • Ideaal voor het onderhouden van het oppervlak
  • Onderhoud zonder schuren
  • Afgestemd op de Osmo onderhoudsproducten
  • Hoog rendement

Varianten Osmo Onderhoudsolie

Er zijn vier verschillende varianten van de Osmo Onderhoudsolie. De 3079 Mat, 3081 Zijdemat en 3098 Semi-Mat Anti Slip kleuren het hout alsof het gedweild is. De Onderhoudsolie 3440 Wit is bedoeld voor vloeren die zijn behandeld met een witte toplaag. De Onderhoudsolie 3098 Anti-Slip bevat een Anti-Slip toevoeging. Dit zorgt ervoor dat het hout stroever gemaakt wordt. Het product heeft beschikt over Anti-slip klasse R9.

Maak altijd een test op één plank met de Onderhoudsolie om te kijken om het product goed hecht en of het resultaat bevalt.

Verbruik: 40 tot 60 m2 per liter.

Note: Maak altijd een test op één plank met de Onderhoudsolie om te kijken om het product goed hecht en of het resultaat bevalt.

1. Het oppervlak eerst reinigen met Osmo Intensiefreiniger + Groene pad.

2. Met de Padhouder met Handgreep of Padhouder met Steelaansluiting plus een Oliespons. Boen vervolgens met een Witte Pad het product gelijkmatig in de vloer. Poets met de plank en nerf mee.

3. Laat het product 20 minuten intrekken. Overschot van het product, dus het product dat op de vloer blijft liggen dient verwijderd te worden met Katoenen doeken. Ook het overtollig product droogpoetsen met de plank en nerf mee.

4. Laat het oppervlak bij een goede ventilatie drogen, zet deuren of ramen open en zorg voor een temperatuur rond de 21 graden.

5. Droging in ca. 3-5 uur

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Onderhoudsolie 3081 Zijdemat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...