Woca Master colour oil Naturel

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  28,95

Woca Master Colour Oil Naturel is een beschermende olie die een vuil en waterafstotende laag achter laat op onbehandeld hout.

Koop dit product en verdien tot wel 142 Spaarpunten.

Master Colour Oil naturel biedt kleur en bescherming in één product. De olie dringt het hout binnen en zorgt voor een slijtvast oppervlak met een hoge weerstand tegen water en vuil. Het is perfect voor gebruik binnenshuis op alle onafgewerkte, nieuwe of pas geschuurde oppervlakken in alle houtsoorten.

Unieke kenmerken van dit product zijn:

  • Bestand tegen vuil en vloeistoffen zoals water, koffie, thee en rode wijn
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Geeft het hout een prachtig en ademend oppervlak
  • Keurmerk Binnenklimaat

Het te bewerken oppervlak dient vetvrij, schoon en droog te zijn. Maak het oppervlak eerst schoon met Woca Intensiefreiniger. Voor het aanbrengen van de olie is het van belang de flacon zorgvuldig te schudden. Breng de olie gelijkmatig aan op een oppervlak en laat deze 15 minuten intrekken. Boen het oppervlak met een beige pad op tot dat het oppervlak geen olie meer opneemt en verwijder overtollig olie met een katoenen doek. Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afgewerkt is.

Binnen 24 uur na de eerste behandeling wrijft u de vloer op met een witte pad en ca. 100 ml olie per 15 m2. Wrijf de olie zorgvuldig in het hout en verwijder eventuele overtollige olie met een katoenen doek. Het is van groot belang dat het behandelde oppervlak gedurende ca. 7 dagen niet wordt afgedekt en niet met water in aanraking komt in verband met het uitharden van de olie.

Voor een nog betere bescherming kunt u na het uitharden van de olie het oppervlak reinigen met Woca Natuurzeep Naturel. Voor periodiek onderhoud kunt u de Woca Onderhoudsolie Naturel gebruiken.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Verpakking: 1 en 2.5 ltr
Verwerkingstemperatuur: >18 graden
Voorzichtig beloopbaar na: ca. 24 uur
Uithardingstijd: ca. 7 dagen
Verbruik: 8 – 10 m2/liter

pdf_iconMaster oil colour

1 beoordeling voor Woca Master colour oil Naturel

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
  1. Super spul en goed advies van Merwin!!!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...