Floorservice 2K Naturio 001

 55,95

Floorservice 2 komponeneten Naturio 001 is een snel drogende en hardwasolie die verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte.

Koop dit product en verdien tot wel 112 Spaarpunten.

Floorservice 2K Naturio 001 is een snel drogende hardwasolie voor de professionele parketlegger. Hardwasolie 2K verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte.

de voordelen van dit product zijn:

  • Sneldrogend
  • Goede slijtweerstand,
  • waterafstotend,
  • bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water

Hardwasolie 2K (A) voor gebruik zeer goed roeren. Dan 70 ml verharder (B) toevoegen aan 930 ml (A) en nogmaals goed roeren. De ondergrond moet gladgeschuurd (laatste schuurbeurt met korrel 120), droog, stof- en vetvrij zijn.

Floorservice Hardwasolie 2K 1 x gelijkmatig met een spatel of roller aanbrengen op de vloer en na 10-30 minuten het oppervlak met een boenmachine en beige pad bewerken. Na 20 minuten de vloer polijsten met een witte pad. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken, er mag geen overtollige olie op de vloer blijven staan.

Reiniging: Floorservice Parketreiniger.
Onderhoud: Floorservice Onderhoudsolie.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Verwerkingstemperatuur: niet lager dan 16ºC.
Verwerking: binnen 4 uur.
Droogtijd: 8-12 uur, afhankelijk van omgevingstemperatuur en ventilatie.
Verbruik: 1 liter = ca. 50m² afhankelijk van het houtsoort.

pdf_iconfloorservice-hardwasolie-2k-naturio

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...