SKYLT

Het mooie onbehandelde uiterlijk van je vloer of meubel behouden, terwijl je geniet van de voordelen die gepaard gaan met een laklaag? Met Skylt lak is dit mogelijk. Skylt heeft namelijk verschillende laksoorten ontwikkeld die het hout goed beschermen, maar die niet ten koste gaan van de mooie uitstraling.

Heb je een lichte of een donkere vloer of meubel? Met ons ruime assortiment aan Skylt lak producten zit er altijd wel wat geschikts tussen. Zo niet? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Wat is Skylt?

Skylt lak is net als Royl onderdeel van RIGO Verffabriek. Zoals we gewend zijn van RIGO Verffabriek is ook Skylt een voorbeeld van echt vakmanschap. Dit zijn namelijk de beste watergedragen PU vloerlakken op de markt. Skylt staat voornamelijk bekend om lak producten, maar Skylt is eigenlijk een verzamelnaam van verschillende producten.

Onder Skylt vallen namelijk producten als lak, grondlak, kleurolie, sealer en reinigers. Deze producten worden veelvuldig gebruikt bij het onderhouden van een vloer en bij vloerrenovaties. Door de jaren heen zijn Skylt lak producten steeds populairder geworden. Dit heeft Skylt te danken aan de vele voordelen.

Assortiment

Door de jaren heen hebben de mensen van RIGO Verffabriek flink hun best gedaan. Het assortiment aan Skylt producten is namelijk aanzienlijk vergroot in de afgelopen jaren. Van Skylt lak tot aan Skylt reinigers. Ondanks dat de producten voor verschillende doeleinden worden gebruikt, worden ze allemaal gekenmerkt door 2 eigenschappen. Alle producten van Skylt zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en daarnaast zijn ze ook duurzaam van aard.

bekijk assortiment
Vanaf:  49,95
Vanaf:  27,50
Vanaf:  36,95
 15,75
Vanaf:  24,95

Skylt Original

De naam zegt het misschien al wel, maar Skylt staat voornamelijk bekend om dit product. De Skylt Original is een watergedragen 2-componenten PU lak. In andere worden biedt deze Skylt lak een onzichtbare krachtige bescherming tegen vocht, vuil en slijtage. Hierdoor behoud je de mooie natuurlijke uitstraling van je vloer terwijl die goed beschermd is.

De tweede component van deze Skylt lak is de verharder. Dankzij deze verharder droogt de vloer sneller op. Hierdoor kun jij eerder weer gebruik maken van jouw vloer of meubel.

Skylt Titanium

De Skylt Original wordt toegepast op lichtere ondergronden. Heb je een donkere ondergrond? Neem dan de Skylt Titanium. Deze heeft RIGO Verffabriek speciaal ontwikkeld voor donkere houtsoorten.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem contact op
rigostep-skylt-grondlak-5020-1-liter

Skylt Grondlak

Skylt grondlak is een 1-component watergedragen grondlak. Hierdoor breng je gemakkelijk aanzetvrij en spettervrij de eerste laag aan. Voor de afwerking van een oppervlakte waar de eerste laag bestaat uit de Skylt grondlak zijn nog twee lagen van de Skylt Original benodigd.
Maak je alleen gebruik van de Original Skylt lak? Dan moet je in plaats van 2 lagen 3 lagen toepassen.

Skylt overlakbare kleurolie

Veel mensen kiezen voor olie in plaats van lak, omdat ze met olie een mooiere look kunnen geven aan hun vloer of meubels. Met de overlakbare kleurolie van Skylt is dit verleden tijd. Deze olie is zoals de naam het al zegt overlakbaar.

Overlakbaar betekent dat je na het aanbrengen van de olie de vloer kunt gaan lakken. Hierdoor haal je het beste uit twee werelden, namelijk de mooie uitstraling van olie en de optimale bescherming van lak.

Te verkrijgen in meerdere uitvoeringen, namelijk Clear, White en Black.

Skylt Conditioner

De Skylt conditioner is speciaal gemaakt voor degene die zijn met Skylt lak afgewerkte vloer of meubels netjes wil houden. Het onderhouden van je vloer of meubels is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. De Skylt conditioner is eenvoudig in gebruik en je ziet het resultaat direct.

Te verkrijgen in een kant en klare spray and wipe verpakking, maar ook te verkrijgen in een geconcentreerde variant. Bij deze geconcentreerde variant dien je de conditioner te mengen met water.

 15,75
Vanaf:  24,95
Vanaf:  13,90

Skylt Lak Component B

Het veelbesproken B component van Skylt is vanaf nu ook los verkrijgbaar. Deze component krijg je standaard meegeleverd als je de Skylt Original besteld. Component B wordt ook wel een verharder genoemd en zorgt er ook voor dat de lak droogt en uithardt.

Let op! Deze Componenten kunnen alleen worden gemengd met de Rigostep Skylt Original #5510, en dus niet de Rigostep Skylt Titanium #5550 of Rigostep Skylt Grondlak #5020.

Wat is het nut van lakken?

Een houten vloer heeft een zeer mooie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden is het belangrijk dat de vloer goed onderhouden wordt. Een van de beste manieren om dit te doen is het aanbrengen van een laklaag.

Het lakken van een vloer zorgt er namelijk voor dat je vloer goed beschermt is tegen onder andere vocht, vuil en slijtage. Met Skylt lak breng je dus een extra beschermlaag aan op je vloer. Veel mensen kozen vroeger liever voor een afwerking met olie in plaats van met lak.

De reden hierachter was dat mensen de natuurlijke uitstraling van hout wilden behouden. Tegenwoordig zijn de lakproducten van Skylt zo ontwikkeld dat deze als “onzichtbaar” worden ervaren. Hierdoor is er geen sprake meer van een glanslaag over de houten vloer, waardoor de natuurlijke uitstraling blijft.

RIGO Verffabriek

De Skylt lak producten worden gemaakt door de vakmensen van RIGO Verffabriek. RIGO bestaat nu al meer dan 80 jaar. Die 80 jaar ervaring kun je dan ook daadwerkelijk terug zien in de producten. Alle producten van RIGO Verffabriek zijn namelijk van hoge kwaliteit en daarnaast ook van duurzame aard.

RIGO staat voor vertrouwen en eerlijkheid. Daarom zal je nooit te veel betalen voor producten van RIGO, zoals Skylt.

Houtvanuwvloer.nl

Al 15 jaar lang doet Houtvanuwvloer.nl zijn uiterste best om heel Nederland te helpen met de kwaliteit van hun vloeren. Wij staan er namelijk altijd open voor om met jou op zoek te gaan naar de beste producten voor jouw doeleinde. Dus heb je een vraag over één van onze producten of een algemene vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies.

Neem contact op