Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit

 82,95

Dankzij de snelle droogtijd is Pall-X Kit dé basis van het beproefde systeem van Pallmann voor „snelheid’. (30 m2 schuren en lakken op één dag). Creëert een goed vullend vermogen en voorkomt het inzakken van de voeg. U kunt dit mengen met het fijne schuurstof zodat u precies de goede kleur krijgt.

Koop dit product en verdien 166 Spaarpunten!

Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit 5 liter

Dankzij de snelle droogtijd is Pall-X Kit Voegenkit dé basis van het beproefde systeem van Pallmann voor „snelheid’. (30 m2 schuren en lakken op één dag). Creëert een goed vullend vermogen en voorkomt het inzakken van de voeg. U kunt dit mengen met het fijne schuurstof zodat u precies de goede kleur krijgt.

  • Geschikt voor het dichten van voegen tot 2 mm
  • Gebruiksklaar
  • Schuurbaar na 20-30 minuten!
  • Voorkomt het inzakken van de voeg

Gebruiksaanwijizing voegenkit Pallmann Pall-X Kit
1. Verpakking voor gebruik op de aanbevolen kamertemperatuur laten komen en goed schudden.
2. Pallmann Pall-X Kit met fijn schuurstof (korrel 100/120) van het te voegen hout op de ondergrond vermengen tot een spaanbare massa.
3. Met een roestvrije spaan de gehele parketvloer voegen. Altijd tweemaal voegen en kruislings werken.
4. Na een droogtijd van 15 – 25 minuten kan het gevoegde oppervlak worden geschuurd.
5. De vloer met schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) schuren. Bij zeer hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit wordt de vloer vervolgens met een slijpnet of Multilochpad (korrel 120 ) geschuurd.
6. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.
7. Nadat u de vloer heeft behandeld met Pallmann Pall-X Kit kunt u de vloer afwerken met een Pallmann lak of olie naar keuze.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...