Lecol Vloeibare Was

(7 klantbeoordelingen)

 14,95

Lecol Vloeibare Was is een hoogwaardige witte, gele of bruine was die reinigt, beschermt, onderhoudt.

Koop dit product en verdien tot wel 30 Spaarpunten.

Lecol Vloeibare Was is een hoogwaardige oplosmiddelhoudende witte, gele of bruine speciaalwas. Lecol Vloeibare Was reinigt, beschermt, onderhoudt en zet de vloer gelijktijdig in de was. Is bovendien volop belastbaar met het hoogste glanseffect en gemakkelijk uit- en na te wrijven.

Unieke kenmerken zijn:

  • Reinigt
  • Beschermt
  • Onderhoud

Wordt toegepast op:

  • Parket
  • Houtenvloeren
  • Linoleum
  • Steenhout

Vloer eerst schoon, vet- en stofvrij maken.
Lecol Vloeibare Was dun en gelijkmatig op een droge vloer met doek, verstuiver of een speciale wasverdeler opbrengen, goed inwrijven, laten drogen en direct na droging (ca. 20 minuten) krachtig uitwrijven met boenblok of boenmachine.
Wanneer de parketvloer eens per jaar ontvet moet worden, altijd Lecol Wax Remover OH34 gebruiken. De parketvloer is aan een nieuwe waslaag toe, wanneer de glans van de oude waslaag door opwrijven niet terugkeert.

Materiaalverbruik: Na grondig schoonmaken 1 liter voor ca. 80 m².
Verpakking: Blik à 0.95 liter.
Kleuren: Geel, wit en bruin

pdf_icontechnisch_merkblad_lecol_vloeibare_was

7 beoordelingen voor Lecol Vloeibare Was

4,6 Waardering
1-5 van 7 beoordelingen
  1. n.v.t.

  2. Geweldige oppepper voor mn vloer

  3. Fojn spul

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...